Blogs

Fashion-Beauty Day με μεγάλες προσφορές στο Tormalina’s Beauty

Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε εν όψει των γιορτών, σας περιμένει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στο ινστιτούτο αισθητικής Tormalina’s Beauty: Μόδα, ομορφιά και μοναδικές θεραπείες λάμψης και αναζωογόνησης σε απίστευτες τιμές!

Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos στις 3/12

Έπειτα από αθρόα συμμετοχή στο προηγούμενο σεμινάριο, επαναλαμβάνεται στις 3 Δεκεμβρίου το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com, με θέμα "Τα μυστικά του θηλασμού - Όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά".

Black Friday στην Ελλάδα: Πού θα γίνουν μεγάλες εκπτώσεις στις 25/11

Μάθετε τα πάντα για την Black Friday που ήρθε επίσημα πλέον και στην χώρα μας. Δείτε σε ποια καταστήματα θα βρείτε αυτές τις μέρες τρομερές προσφορές.

Τοκετός σε δίδυμα: Μια ιστορία για γέλια και για δάκρυα (συγκίνησης)

Αν μία γυναίκα αγχώνεται έτσι κι αλλιώς εν όψει του τοκετού της, φανταστείτε μία έγκυο σε δίδυμα που πάει για καισαρική και… της σπάνε τα νερά! Διαβάστε την ιστορία της μαμάς-blogger μας.

Η εγκυμοσύνη σε δίδυμα δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση…

Η εγκυμοσύνη σε δίδυμα είναι υψηλού κινδύνου και συχνά η μανούλα χρειάζεται να παραμείνει για πολύ καιρό στο σπίτι ή και στο κρεβάτι. Δείτε πώς πέρασε αυτή την περίοδο η δική μας μαμά blogger και τι συμβουλεύει τις μέλλουσες μανούλες.

Ενδιάμεσες εκπτώσεις από 1η Νοεμβρίου και ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή

Ευχάριστα τα νέα για εσάς που ετοιμάζεστε για τις πρώτες χειμερινές σας αγορές! Ξεκινούν σήμερα οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα την Κυριακή 6/11 θα παραμείνουν ανοιχτά.

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού στις 5/11

Αν ετοιμάζεστε να γίνετε μανούλα, αξίζει να παρακολουθήσετε το δωρεάν βιωματικό σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού στις 5/11, στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας, στην Αθήνα.

Μουστάκας: Έκπτωση 20% σε όλα τα επιτραπέζια για αγορές online!

Την επόμενη φορά που θα θέλετε να αγοράσετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, δοκιμάστε να επισκεφθείτε το e-shop των καταστημάτων Μουστάκας. Θα πετύχετε έκπτωση 20% σε όλα τα επιτραπέζια, καθώς και σημαντικά μειωμένες τιμές σε άλλα παιχνίδια.

«Τόσο ίδια και τόσο διαφορετικά»

Είναι δύο φορές πιο δύσκολα, είναι δύο φορές πιο κουραστικά, όμως είναι και… διπλή η ευτυχία! Η blogger μας και μαμά διδύμων εξηγεί τι πραγματικά σημαίνει να έχεις δύο μωρά ταυτόχρονα.

Ο μπαμπάς και τα δίδυμα!

Ποιος είναι -ή πρέπει να είναι- ο ρόλος του μπαμπά με δίδυμα; Η μαμά-blogger του Mama365 μιλά για το πόσο βοήθησε ο άντρας της από την πρώτη στιγμή.

v