Σεξ

«Καυτά» προκαταρκτικά για ακόμα καλύτερο σεξ

Η σωστή προετοιμασία είναι ο καλύτερος τρόπος όχι μόνο για να τρελάνετε τον σύντροφό σας πριν το σεξ, αλλά για να σας τρελάνει κι αυτός μετά…

Μια εταιρία προφυλακτικών βοηθά τους γονείς να κάνουν περισσότερο σεξ!

Μια νέα -απίστευτη- υπηρεσία για γονείς δημιούργησε μία αυστραλιανή εταιρία προφυλακτικών, προκειμένου να τους βοηθήσει να κάνουν περισσότερο σεξ!

Τι λέει η αγαπημένη του στάση στο σεξ για τον χαρακτήρα του

Πείτε μας ποια στάση προτιμά ο άντρας σας όταν κάνετε σεξ και θα σας πούμε τι επαγγέλλεται, ποιος είναι ο αγαπημένος του τραγουδιστής και πού μπορεί να έχει σημάδια από τραυματισμό!

10 αναπάντεχα πράγματα που βρίσκουν σέξι οι άντρες

Εμείς νομίζουμε ότι σέξι είναι το κόκκινο κραγιόν ή τα στενά φορέματα. Οι άντρες όμως βρίσκουν ελκυστικά τα πιο απίθανα πράγματα πάνω μας…

7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για σεξ!

Όχι, σήμερα σεξ δεν θα κάνουμε. Γιατί; Γιατί είμαστε κουρασμένες. Γιατί νυστάζουμε. Γιατί έχουμε τα νεύρα μας. Γιατί…

6 προβλήματα που μπορεί να λύσει το σεξ

Ξέρετε καλά ότι το σεξ μπορεί να ωφελήσει σημαντικά την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι μπορεί να λύσει και κάποια καθημερινά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν.

Πώς άλλαξε η ερωτική μου ζωή μετά τα παιδιά

Άλλοι λένε ότι «το σεξ δεν είναι προτεραιότητα, όταν έχεις παιδιά» κι άλλοι υποστηρίζουν ότι κι οι γονείς έχουν ψυχή –και ερωτική ζωή. Γονείς, εξαντλημένοι, εξομολογούνται.

Οι 15 φράσεις που θα «ανάψουν» τον άντρα σας

Αν ο άντρας σας παραπονιέται ότι δεν είστε πια τόσο ερωτική μαζί του όπως παλιά, εκπλήξτε τον ευχάριστα με αυτές τις φράσεις που θα τον ανάψουν και θα τον κάνουν να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά σας.

Οι 6 καλύτερες στάσεις του Κάμα Σούτρα για γυναίκες

Μας αρέσει να ικανοποιούμε τον σύντροφό μας στο σεξ, αλλά το ιδανικό είναι να το απολαμβάνουμε κι εμείς! Δείτε τις καλύτερες στάσεις για γυναίκες από τη Βίβλο του σεξ: το Κάμα Σούτρα!

5... καυτές παραλλαγές του ιεραποστολικού!

Κάντε ένα διάλειμμα απ’ τα κλασικά, σπάστε τη ρουτίνα και κάντε τα βράδια σας πιο… οργασμικά, μ’ αυτές τις 5 παραλλαγές του κλασικού ιεραποστολικού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v