Σεξ

Οι 15 φράσεις που θα «ανάψουν» τον άντρα σας

Αν ο άντρας σας παραπονιέται ότι δεν είστε πια τόσο ερωτική μαζί του όπως παλιά, εκπλήξτε τον ευχάριστα με αυτές τις φράσεις που θα τον ανάψουν και θα τον κάνουν να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά σας.

Οι 6 καλύτερες στάσεις του Κάμα Σούτρα για γυναίκες

Μας αρέσει να ικανοποιούμε τον σύντροφό μας στο σεξ, αλλά το ιδανικό είναι να το απολαμβάνουμε κι εμείς! Δείτε τις καλύτερες στάσεις για γυναίκες από τη Βίβλο του σεξ: το Κάμα Σούτρα!

5... καυτές παραλλαγές του ιεραποστολικού!

Κάντε ένα διάλειμμα απ’ τα κλασικά, σπάστε τη ρουτίνα και κάντε τα βράδια σας πιο… οργασμικά, μ’ αυτές τις 5 παραλλαγές του κλασικού ιεραποστολικού.

Όσο μεγαλύτερη είσαι, τόσο περισσότερο απολαμβάνεις το σεξ!

Παρά τη γενική αντίληψη, φαίνεται ότι οι γυναίκες μέσης ηλικίας μας... βάζουν τα γυαλιά και έχουν βρει τον τρόπο να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ!

Πώς να κυριαρχήσετε στο σεξ

Σας αρέσει το παιχνίδι κυριαρχίας; Μ' αυτά τα σέξι κόλπα, θα γίνετε η γυναίκα-αφέντρα που πάντα θέλατε να γίνετε.

Γιατί δεν κάνουμε πια σεξ

Πολλά ζευγάρια, ενώ δεν τσακώνονται, σταματούν να κάνουν σεξ. Είναι ανησυχητικό αυτό; Γιατί συμβαίνει και, κυρίως, πώς μπορεί να αναζωπυρωθεί το πάθος;

10 λόγοι για να κάνετε (πιο) συχνά σεξ

Εκτός από την απόλαυση που μας προσφέρει, το σεξ κάνει καλό και στην υγεία μας! Δείτε δέκα λόγους για να βάλετε το σεξ στην καθημερινότητά σας.

Το σεξ πριν και μετά τον γάμο

Πώς είναι το σεξ στην αρχή της σχέσης και πώς μετά από αρκετά χρόνια γάμου, συγκατοίκησης και οικειότητας; Μεγάλες αλήθειες που, σίγουρα, θα σας βρουν σύμφωνους!

8 λάθη που κάνετε και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το σεξ

Έχετε σκεφτεί μήπως εσείς οι ίδιες εμποδίζετε τον εαυτό σας να απολαύσει το σεξ; Δείτε τα πιο συχνά… ερωτικά λάθη που σας στερούν την απόλαυση!

8 τύποι σεξ που κάνουν οι παντρεμένοι

Και οι παντρεμένοι έχουν... σεξουαλική ζωή. Μόνο που δεν είναι ακριβώς ίδια με πριν... Δείτε τα οκτώ σπαρταριστά σκίτσα, που περιγράφουν την ερωτική ζωή των παντρεμένων!

v