Σεξ

Όσο μεγαλύτερη είσαι, τόσο περισσότερο απολαμβάνεις το σεξ!

Παρά τη γενική αντίληψη, φαίνεται ότι οι γυναίκες μέσης ηλικίας μας... βάζουν τα γυαλιά και έχουν βρει τον τρόπο να απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ!

Πώς να κυριαρχήσετε στο σεξ

Σας αρέσει το παιχνίδι κυριαρχίας; Μ' αυτά τα σέξι κόλπα, θα γίνετε η γυναίκα-αφέντρα που πάντα θέλατε να γίνετε.

Γιατί δεν κάνουμε πια σεξ

Πολλά ζευγάρια, ενώ δεν τσακώνονται, σταματούν να κάνουν σεξ. Είναι ανησυχητικό αυτό; Γιατί συμβαίνει και, κυρίως, πώς μπορεί να αναζωπυρωθεί το πάθος;

10 λόγοι για να κάνετε (πιο) συχνά σεξ

Εκτός από την απόλαυση που μας προσφέρει, το σεξ κάνει καλό και στην υγεία μας! Δείτε δέκα λόγους για να βάλετε το σεξ στην καθημερινότητά σας.

Το σεξ πριν και μετά τον γάμο

Πώς είναι το σεξ στην αρχή της σχέσης και πώς μετά από αρκετά χρόνια γάμου, συγκατοίκησης και οικειότητας; Μεγάλες αλήθειες που, σίγουρα, θα σας βρουν σύμφωνους!

8 λάθη που κάνετε και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε το σεξ

Έχετε σκεφτεί μήπως εσείς οι ίδιες εμποδίζετε τον εαυτό σας να απολαύσει το σεξ; Δείτε τα πιο συχνά… ερωτικά λάθη που σας στερούν την απόλαυση!

8 τύποι σεξ που κάνουν οι παντρεμένοι

Και οι παντρεμένοι έχουν... σεξουαλική ζωή. Μόνο που δεν είναι ακριβώς ίδια με πριν... Δείτε τα οκτώ σπαρταριστά σκίτσα, που περιγράφουν την ερωτική ζωή των παντρεμένων!

Πώς να έρθετε σίγουρα σε οργασμό

Μήπως για εσάς ο οργασμός δεν είναι παιχνιδάκι; Αν η κορύφωση δεν είναι για εσάς αστεία υπόθεση, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να... δείτε κι εσείς μια άσπρη μέρα!

Το σεξ κάνει το μυαλό πιο κοφτερό!

Μία καινούρια έρευνα αποκαλύπτει πως για να κρατήσουμε το μυαλό μας ζωντανό μετά τα πενήντα, δεν χρειάζεται να διαβάζουμε πολύ αλλά να κάνουμε... σεξ!

8 αλήθειες για το σεξ που πρέπει (επιτέλους) να μάθουν οι άντρες

Όχι, αγόρια. Η κλειτορίδα δεν είναι εκεί που νομίζετε. Όχι, δεν μας αρέσουν τα αιώνια προκαταρκτικά. Αυτές και ακόμη έξι αλήθειες για το σεξ που πρέπει επιτέλους να μάθουν οι άντρες!

v