«Το να μεγαλώνεις παιδιά που συμπεριφέρονται με ευγένεια στους ανθρώπους και στο περιβάλλον, που συμπονούν, έχουν αξιοπρέπεια και παραδέχονται τα λάθη τους - αυτό είναι κάτι μοναδικό και αξεπέραστο»
Η οικογένεια μαζί
Ο Δεκαπενταύγουστος είναι προ των πυλών και μαζί του μια απ’ τις πιο σπουδαίες γιορτές της ορθοδοξίας μας, η Κοίμηση της Θεοτόκου.
Αν δυσκολεύεστε κι εσείς με το παιδί και τα αντηλιακά μην ανησυχείτε άλλο πια, αφού υπάρχει ένα κόλπο και γι’ αυτό, όπως για κάθε είδους μικροπροβληματάκι της παραλίας.
Ο Αύγουστος στην πόλη είναι καυτός, αλλά ευτυχώς, γύρω απ’ την Αθήνα υπάρχουν αρκετές παραλίες με εύκολη πρόσβαση, δροσερά νερά και πρώτης τάξεως ψαροταβέρνες.
Ο μικρός Ασάι Γουίλιαμς χρίστηκε λαϊκός ήρωας σε μια μέρα, όταν με υπερπροσπάθεια έβγαλε τον πατέρα του απ' τη θάλασσα, σώζωντάς του τη ζωή.
«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχει μια καταπληκτική πεθερά που μου συμπεριφέρεται σαν να είναι μαμά μου.»
Υπέροχα εστιατόρια με τοπικό χρώμα για να απολαύσετε μοναδικά πιάτα από διάφορα μέρη της Ελλάδας που θα σας ταξιδέψουν νοερά στον εκάστοτε τιμώμενο γευστικό προορισμό.
Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος μας θυμίζει ότι δεν οφείλουμε μόνο να ακούμε τις διδαχές του Χριστού, αλλά να υπακούμε και τις εντολές Tου...
Αυτές οι πισίνες προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεστε το καλοκαίρι: δροσιά, χαλάρωση και βουτιές!
«Σας ευχαριστώ που είσαστε πάντα δίπλα μου και μου δίνετε απλόχερα όλη σας την αγάπη!»















