4χρονος ήρωας έσωσε τη μικρή του αδερφή από βέβαιο πνιγμό

4χρονος ήρωας έσωσε τη μικρή του αδερφή από βέβαιο πνιγμό

Όταν η Laura Forrester, μητέρα τριών παιδιών, έφτιαξε πισίνα στην πίσω αυλή του σπιτιού της, φρόντισε να πάρει όλες τις κατάλληλες προφυλάξεις για να μην κινδυνεύσει η οικογένειά της.

«Εγκαταστήσαμε φράχτη ασφαλείας και τα παιδιά ήξεραν πως δεν πρέπει να πηγαίνουν στην πισίνα χωρίς την επίβλεψη ενήλικα», ανέφερε σε συνέντευξή της. «Βάλαμε επιπλέον ειδική πόρτα που ανοίγει μόνο ηλεκτρονικά και νομίζαμε πως δεν θα είχαμε… ατυχήματα». 

Ωστόσο, η 2χρονη κόρη της οικογένειας κατάφερε να παρακάμψει όλα τα μέτρα ασφαλείας και, ένα πρωινό, έπεσε στην πισίνα μόνη της. Ευτυχώς, όμως, την είδε ο μεγάλος της αδερφός, ο 4χρονος Gray, και η κατάσταση δεν πήρε άσχημη τροπή. 

«Είδα την αδερφή μου να επιπλέει μπρούμυτα στο νερό και κατάλαβα ότι πνίγεται. Βούτηξα με τα ρούχα και την έπιασα από την κοιλιά. Προσπάθησα να την σηκώσω για να μπορέσει να πάρε ανάσα και μετά την τράβηξα μέχρι έξω και φώναξα την μαμά μου», είπε ο μικρός ήρωας. 

«Το ότι αντέδρασε τόσο γρήγορα και ψύχραιμα ο Gray ήταν ένα θαύμα…Έσωσε την αδερφούλα του κι αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!», είπε η  Laura και συμπλήρωσε πως αμέσως μετά το περιστατικό, έγραψε την μικρή της κόρη στο κολυμβητήριο για να μην κινδυνεύσει ποτέ ξανά στην πισίνα. 

Πηγή: today.com

v