Γονείς έσωσαν εγκαταλελειμμένο μωράκι και θέλουν να το υιοθετήσουν

Γονείς έσωσαν εγκαταλελειμμένο μωράκι και θέλουν να το υιοθετήσουν

Μια οικογένεια από το Τέξας έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή!

Ο John και η Katharine McClain ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου από τον θόρυβο του φορτηγού του γείτονά τους. Κοίταξαν την κάμερα ασφαλείας και είδαν έναν άντρα να κλέβει το αυτοκίνητο, αφού πρώτα έλεγξε το εσωτερικό του. Αμέσως τηλεφώνησαν στους γείτονες οι οποίοι με τη σειρά τους ανέφεραν την κλοπή στην αστυνομία.

Το ζευγάρι νόμιζε πως η μικρή τους περιπέτεια είχε λήξει, αλλά μόλις είχε αρχίσει! Λίγα λεπτά αργότερα είδαν τον σκύλο της οικογένειας να στέκεται στην είσοδο του σπιτιού και να γαβγίζει μπροστά από μία κουβέρτα. Βγήκαν έξω και ανακάλυψαν πως, τυλιγμένο μέσα στην κουβέρτα, βρισκόταν ένα μωράκι, το οποίο είχε μελανιές στο σώμα ενώ το ένα του πόδι φαινόταν σπασμένο.

Ο John και η Katharine, οι οποίοι είναι ήδη γονείς, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και το κλεμμένο φορτηγό και οι αρχές επιβεβαίωσαν πως το μωρό εγκαταλείφθηκε από τον κλέφτη του φορτηγού, ο οποίος είναι και ο πατέρας του. 

Ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για κλοπή, εγκατάλειψη και κακοποίηση βρέφους ενώ το μικρό κοριτσάκι νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση. Όσο για την οικογένεια που το βρήκε στην είσοδο του σπιτιού του, θέλει να το κρατήσει και να του προσφέρει μια ασφαλή και όμορφη ζωή. 

«Είμαι μαμά και μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που συνέβη. Θέλω απλώς να είναι ευτυχισμένη και να ζήσει μια καλή ζωή, και αν μου τη δώσουν, θα την πάρω με μεγάλη χαρά και δεν θα έχει ποτέ ξανά καμία ανησυχία», είπε χαρακτηριστικά η Katharine McClain.

Πηγή: live5news.com

v