«Στον άντρα μου που λέει ότι δεν κάνω τίποτα όλη μέρα στο σπίτι...»

«Στον άντρα μου που λέει ότι δεν κάνω τίποτα όλη μέρα στο σπίτι...»

Πολλές γυναίκες επέλεξαν να αφήσουν τη δουλειά τους για να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους. Είναι μια απόφαση δύσκολη, προσωπική και θα έπρεπε να είναι σεβαστή απ' όλους. Γιατί το ότι δεν εργάζονται σε μια εταιρεία δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύουν σκληρά.

Μια μητέρα σε μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Reddit, μοιράστηκε το χειρότερο σχόλιο που άκουσε ποτέ και μάλιστα, από τον σύζυγό της:

«Χθες άκουσα τον άντρα μου να λέει σ' έναν φίλο του ότι δεν κάνω τίποτα όλη μέρα... 

Ο άντρας μου είναι πολύ εργατικός  και δουλεύει σκληρά και πολλές ώρες μέσα στην μέρα. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Πρέπει να καταλάβει ωστόσο, ότι το ίδιο κάνω και εγώ. Με χρειάζεται όπως τον χρειάζομαι και εγώ.

Κάθε πρωί ετοιμάζω τα παιδιά μας για να πάνε σχολείο. Είναι καθαρά, φροντισμένα και ταϊσμένα. Ο μεγαλύτερος γιος μας κάνει χόκεϊ και η κόρη μας μπαλέτο. Δεν έχουν αργήσει ποτέ να πάνε στην προπόνησή τους. Γιατί; Επειδή φροντίζω εγώ γι' αυτό.

Έχουμε κι ένα μωράκι, το οποίο χρειάζεται όλη μου την προσοχή.

Καθημερινά μαγειρεύω και καθαρίζω. Ξυπνάω νωρίς για να του φτιάξω το πρωινό του, αλλά και για να περιποιηθώ τον εαυτό μου. Δεν με έχω παραμελήσει ποτέ.

Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω αυτά τα λόγια απ' το στόμα του. Νόμιζα ότι με εκτιμάει...»

Οι χρήστες του Reddit πήραν το μέρος της και την προέτρεψαν να μιλήσει στον σύζυγό της, καθώς θεώρησαν το σχόλιό του εξοργιστικό και απαράδεκτο, ακόμα κι αν ειπώθηκε στην πλάκα.

Πηγή: newsweek.com

v