Η δύσκολη δουλειά της μαμάς χρειάζεται υγιεινή και... απολαυστική διατροφή 

Η δύσκολη δουλειά της μαμάς χρειάζεται υγιεινή και... απολαυστική διατροφή

Οι ρυθμοί της σύγχρονης καθημερινότητας είναι έτσι κι αλλιώς έντονοι και κουραστικοί. Πόσο μάλλον για μας τις μαμάδες που τρέχουμε όλη μέρα να προλάβουμε τις δεκάδες υποχρεώσεις που περιλαμβάνει το απαιτητικό μας πρόγραμμα! Για να ανταπεξέλθουμε, δεν αρκεί μόνο η θέληση. Χρειάζεται να είμαστε υγιείς, με ισχυρό ανοσοποιητικό και πάντα έτοιμες να αντιμετωπίσουμε τα απρόοπτα της κάθε μέρας.

Η υγιεινή διατροφή έχει απολαυστική γεύση!

Όλοι ξέρουμε πως η σωστή και υγιεινή διατροφή είναι ο νούμερο ένα τρόπος να ανταπεξέλθουμε σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις, τις ασχολίες και τις διαφορετικές ανάγκες της καθημερινότητας μας. Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας προτείνει και μας προσφέρει μια καινούρια σειρά προϊόντων που είναι πλούσια σε διατροφική αξία και διατηρούν τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ένζυμα που χρειαζόμαστε. 

Πρόκειται για τη σειρά Nature’s Promise που βρίσκουμε αποκλειστικά στα ΑΒ, η οποία ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις με υγιεινά snack και πρωινά γεύματα που παράγουν έναν υγιεινό και βιώσιμο τρόπο ζωής. 

Εκτός από τις εξαιρετικής ποιότητας ρυζογκοφρέτες, καλαμπογκοφρέτες και φυστικοβούτυρο, η ΑΒ μας συστήνει μια νέα, απολαυστική προσθήκη που δεν είναι άλλη από μια σειρά χυμών και smoothies από 100% φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

Στην ΑΒ βρίσκουμε απολαυστικούς φυσικούς χυμούς και smoothies από 100% φρέσκα φρούτα και λαχανικά

Οι χυμοί είναι πλούσιοι σε διατροφική αξία καθώς μέσω της μεθόδου ψυχρής έκθλιψης διατηρούν τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ένζυμα που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Επιπλέον, δεν περιέχουν συντηρητικά ή άλλα πρόσθετα ενώ τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα είναι η φρεσκάδα, η διατροφική αξία και η βιωσιμότητα. Το καλύτερο, όμως, είναι πως υπάρχουν συνδυασμοί γεύσεων για όλα τα γούστα! Συγκεκριμένα, κυκλοφορούν τέσσερις γεύσεις χυμών:

  • Μήλο, μάνγκο, ανανάς, σπανάκι και σπόροι τσία
  • Μήλο, βατόμουρο, τζίντζερ και μέντα
  • Πορτοκάλι, μήλο, μάνγκο, μαρακούγια και σπόροι τσία
  • Μήλο, αχλάδι, βατόμουρο

Τα νόστιμα smoothies με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, 100% φυσικά, αποτελούν το ιδανικό σνακ που πρέπει να δοκιμάσετε στις παρακάτω τρεις γεύσεις:

  • Πορτοκάλι, μάνγκο, μαρακούγια
  • Μήλο, φράουλα, μπανάνα
  • Πορτοκάλι, μάνγκο, μαρακούγια

Μπορούμε να βρούμε και να απολαύσουμε τους χυμούς και τα smoothies της σειράς μόνο στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, σε μπουκάλια των 250 ml και 500ml από ανακυκλωμένο πλαστικό (r-pet) για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v