4 ομαδικά παιχνίδια για να απογειώσετε το επόμενο παιδικό πάρτι

4 ομαδικά παιχνίδια για να απογειώσετε το επόμενο παιδικό πάρτι

Όλα τα παιδιά περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τα παιδικά πάρτι, για να παίξουν και να διασκεδάσουν. Οι γονείς, από την άλλη, προσπαθούν να τα ευχαριστήσουν, αλλά πολλές φορές δεν ξέρουν τον τρόπο. Ανακαλύψαμε έξυπνα παιχνίδια, ιδανικά για παιδικά πάρτι που θα απασχολήσουν και θα διασκεδάσουν τα παιδιά!

Αγώνας δρόμου με... μπαλόνια

Πώς παίζεται: Τα παιδιά χωρίζονται σε ζευγάρια και ανάμεσά τους βάζουν ένα καλά φουσκωμένο μπαλόνι, όπως το παρακάτω βίντεο. Στη συνέχεια, τα ζευγάρια πρέπει να διανύσουν μια συγκεκριμένη διαδρομή που θα ορίστε από πριν, χωρίς να τους πέσει το μπαλόνι. Οι δύο τελευταίοι που θα τα καταφέρουν, είναι οι νικητές. 

Ποιος είμαι 

Πώς παίζεται: Γράψτε από ένα ζώο σε ξεχωριστά κομμάτια χαρτιού. Βάλτε τα χαρτιά σε ένα μπολ και επιλέξτε ο καθένας από ένα. Κολλήστε ο καθένας από ένα χαρτί στο μέτωπό του, χωρίς να ξέρει ο καθένας ποιο χαρτί έχει. Ο κάθε παίχτης κάνει ερωτήσεις για να βρει ποιο ζώο έχει στο δικό του χαρτί. Οι απαντήσεις πρέπει να είναι "ναι" ή "όχι". Μπορείτε να παίξετε το ίδιο παιχνίδι και με άλλα θέματα, όπως διασημότητες, κινούμενα σχέδια κ.λ.π.

Μπισκοτορουλέτα

Πώς παίζεται: Κάθε παίκτης παίρνει ένα πλαστικό ποτήρι και γράφει επάνω το όνομά του. Έπειτα, κολλάτε όλα τα ποτήρια με ταινία στη μία άκρη ενός μεγάλου τραπεζιού (όπως στο βίντεο). Οι παίκτες στέκονται στην απέναντι άκρη του τραπεζιού και ο καθένας με τη σειρά του, τσουλάει ένα στρογγυλό μπισκότο (τύπου Oreo) με σκοπό να μπει σε κάποιο από τα πλαστικά ποτήρια. Κάθε μπισκότο που μπαίνει σε ένα ποτήρι, αυτός τυ οποίου το όνομα αναγράφεται πάνω, πρέπει να το φάει. Χάνει όποιος δεν αντέχει να φάει άλλα μπισκότα. 

Τα ξύλινα κουτάλια

Πώς παίζεται: Αφού δέσετε τα μάτια ενός παιδιού, πρέπει αυτό να μαντέψει την ταυτότητα του άλλου αγγίζοντάς τον απαλά μόνο με δύο ξύλινες κουτάλες. Την ίδια στιγμή, ο "αντίπαλος" παίχτης (που δέχεται το... κουτάλισμα) πρέπει να μην μιλήσει, να μην γελάσει και να μην αντιδράσει καθόλου για να μην γίνει αντιληπτός! Νικητής στέφεται εκείνος που καταφέρνει να μαντέψει σωστά. 

v