Ένα μόλις 10 μηνών αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας καταπιεί ένα καρύδι και μετά από αγώνα, οι γιατροί κατάφεραν να τον σώσουν.
Παιδί
Ο 6χρονος Άλφι Μπράντλεϊ έστησε τη δική του επιχείρηση, εν μέσω καραντίνας, κι έγινε έτσι ο νεαρότερος επιχειρηματίας της Βρετανίας!
Η υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας έγινε η αφορμή για να εκδοθούν οδηγίες από την Ελληνική Αστυνομία για την προστασία των παιδιών από την απαγωγή.
Ο Μικρός Πρίγκιπας δεν είναι μόνο ένας απ’ τους πρώτους δασκάλους μας, αλλά και ένας απ’ τους καλύτερους που θα ‘χουμε ποτέ.
Ήταν θέμα χρόνου ένα βίντεο γκέιμ με τις κατάλληλες προδιαγραφές, να μπορεί να λειτουργήσει παιδαγωγικά, αλλά και θεραπευτικά.
Ο Ιωακείμ είναι ένας νέος με σύνδρομο Down που δεν το έβαλε κάτω και πέτυχε πολλά περισσότερα από όσα έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε.
Νέος με σύνδρομο Down μιλά 4 γλώσσες, παίζει μουσική και συνεχίζει να ονειρεύεται!
Το σχολείο-στολίδι με αποφθέγματα για τη γνώση και τη ζωή στους τοίχους!
Ένας γενναίος έφηβος βούτηξε σε κανάλι για να σώσει νήπιο που πνιγόταν χωρίς να λογαριάσει την δική του ασφάλεια.
Την επαναλειτουργία των παιδότοπων ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης.
Σημάδια που προδίδουν έναν παιδόφιλo: Πλήρης οδηγός για γονείς και παιδιά από της ΕΛ.ΑΣ















