Αυτοί οι παιδότοποι θα μιλήσουν στην καρδιά κάθε γονιού, γιατί καταφέρνουν να συνδυάσουν τη διασκέδαση των μικρών αλλά και των μεγάλων!
Η οικογένεια μαζί
«Θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για να βοηθήσω, αλλά ας μην ξεχνάμε πως έχω κι εγώ ζωή».
Παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση και διασκεδαστικές δραστηριότητες θα κρατήσουν τα (πολύ) μικρά παιδιά σας απασχολημένα εκτός σπιτιού!
Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμπεριλάβουμε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνονται ανά την Ελλάδα σε ένα άρθρο, όμως μπορούμε να σας προτείνουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Από τις 8 έως τις 17 Φεβρουαρίου, κλόουν, ζογκλέρ, μάγοι και ακροβάτες καταλαμβάνουν το εμπορικό κέντρο του RIVER WEST και στήνουν μια απίθανη γιορτή!
Είτε μένετε στα βόρεια προάστια είτε θέλετε ν’ ανέβετε ένα σαββατοκύριακο προς τα πάνω, αξίζει να συνδυάσετε τη βόλτα σας με τη διασκέδαση των παιδιών.
Σε αυτά τα καφέ, η διασκέδαση γονιών και παιδιών είναι εγγυημένη. Βάλτε τα στο πρόγραμμα για την επόμενη έξοδό σας, για να περάσετε όλοι καλά!
Υπάρχει ακόμα ένας σημαντικός λόγος για να περνούν τα παιδιά σας περισσότερο χρόνο με τους παππούδες
Η λίστα με τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά πρέπει να περνούν χρόνο με τους παππούδες, μεγαλώνει κατά έναν λόγο, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Το είδαμε, ξεκαρδιστήκαμε και αμέσως σκεφτήκαμε να μοιραστούμε το βίντεο αυτής της μαμάς για το πώς είναι η καθημερινότητα με τον πρίγκιπά σου: τον γιο σου.
Υπάρχουν μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε με τα παιδιά χωρίς να ανησυχείτε για το αν η οικογενειακή σας έξοδος θα σας κοστίσει... χρυσάφι.















