Διατροφή

Πώς να κάνετε το παιδί να φάει φρούτα

Τα φρούτα αποτελούν μία πρόκληση για τους γονείς που θέλουν να τα εντάξουν στο καθημερινό διατροφικό πρόγραμμα των παιδιών. Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να τα πείσετε να τα καταναλώνουν ...αδιαμαρτύρητα.

10 «υγιεινά» φαγητά που... σας βλάπτουν

Ορισμένες υγιεινές τροφές μπορεί να μας «ξεγελάσουν» και τελικά να βλάψουν τον οργανισμό μας. Δείτε ποιες τροφές πωλούνται ως «αθώες» και «υγιεινές», ενώ στην πραγματικότητα είναι επιβλαβείς και χωρίς καμία θρεπτική αξία.

5 πρωτότυπα σάντουιτς για το σχολείο που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!

Τα παιδιά λατρεύουν να τρώνε σάντουιτς για κολατσιό! Γι' αυτό, βρήκαμε 5 λαχταριστές παραλλαγές του αγαπημένου σνακ, που θα τα ξετρελάνουν!

5 εύκολα σνακς για το σχολείο

Τι καλύτερο από το να φάει το παιδί ένα σπιτικό σνακ στο σχολείο; Δείτε πέντε εύκολες και θρεπτικές ιδέες για γρήγορα σνακς της μαμάς.

Τι πρέπει να τρώνε τα παιδιά το καλοκαίρι

Η ειδικός εξηγεί γιατί το καλοκαίρι αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να  στα παιδιά καλές διατροφικές συνήθειες και ποιες είναι αυτές!

Οι καλύτερες τροφές για τα παιδιά

Δείτε ποιες είναι οι καλύτερες τροφές που πρέπει να προσφέρετε στα παιδιά σας κάθε μέρα, για περισσότερη ενέργεια και καλύτερη υγεία!

Οι 5 λέξεις που θα κάνουν το παιδί σας (επιτέλους) να φάει

Έχετε απελπιστεί επειδή το παιδί σας δεν τρώει τίποτα; Αρκούν μόνο 5 λέξεις για να λύσουν οριστικά το πρόβλημα!

Τι πρέπει να τρώει το παιδί την περίοδο των εξετάσεων

Γίνετε σύμμαχος του παιδιού σας κατά την διάρκεια των σχολικών εξετάσεων, φροντίζοντας την διατροφή του, τόσο ενώ θα διαβάζει όσο και την ημέρα των εξετάσεων.

Πρωινό και σχολικές επιδόσεις. Για να γίνει ο… πρώτος μαθητής

Για να πάρει το παιδί σας άριστα στη διατροφή, επιλέξτε ένα θρεπτικό πρωινό που θα εκτοξεύσει στα ύψη τις σχολικές του επιδόσεις!

Ακτινογραφώντας τα παιδικά δημητριακά

Τα δημητριακά είναι το πλέον δημοφιλές πρωινό για τα παιδιά! Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη θρεπτική τους αξία και για το πώς να τα επιλέγετε.

v