Παιδικό βιβλίο

10 βιβλία που κάθε γονιός πρέπει να χαρίσει στο παιδί του!

Καλός ο «Σπασίκλας» και τα κόμιξ, όμως οι γονείς που θέλουν να κάνουν τα παιδιά τους φανατικούς αναγνώστες, δεν πρέπει να παραλείψουν να τους δώσουν αυτά τα βιβλία πριν τελειώσουν το σχολείο.

7 αντιπολεμικά παιδικά βιβλία με αφορμή την 28η Οκτωβρίου

Βοηθήστε τα παιδιά να καταλάβουν καλύτερα τις έννοιες του πολέμου και της ειρήνης και να γνωρίσουν με απλά λόγια την ιστορία της Ελλάδας, μέσα από 7 εξαιρετικά βιβλία, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

6 υπέροχα κλασικά βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από τη βιβλιοθήκη του παιδιού

Όσα βιβλία κι αν εκδοθούν, ό,τι κι αν διαβάσουμε, αυτά τα παιδικά βιβλία θα έχουν πάντα μια θέση στη βιβλιοθήκη των παιδιών μας!

7 βιβλία που θα προετοιμάσουν το παιδί για την πρώτη μέρα στο σχολείο

Τα σχολεία αρχίζουν κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο για τα παιδιά! Δείτε 7 μοναδικά βιβλία που θα κάνουν πιο ομαλή τη μετάβαση.

10 παιδικά βιβλία με μαγική εικονογράφηση!

Μια εικόνα μπορεί να «μιλήσει» σε ένα παιδί περισσότερο από τις λέξεις! Δείτε ποια είναι τα 10 καλύτερα εικονογραφημένα παιδικά βιβλία και τρέξτε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας…

Τα 10 καλύτερα παιδικά βιβλία για τις διακοπές

Οι διακοπές για τα πιτσιρίκια έχουν ήδη αρχίσει και αν ανησυχείτε για το πώς θα τα κρατήσετε απασχολημένα, μία είναι η λύση: η παρέα ενός διασκεδαστικού αλλά και επιμορφωτικού βιβλίου!

10 παιδικά βιβλία που θα κάνουν την κόρη σας να «κολλήσει»

Αν θέλετε η κόρη σας να αφήσει για λίγο τις κούκλες της, πάρτε της δώρο ένα βιβλίο που θα την καθηλώσει. Δείτε τις καλύτερες λογοτεχνικές προτάσεις γένους θηλυκού.

Βραβεία Βιβλίου Public: Δύο βραβευμένες συγγραφείς απαντούν

Μιλήσαμε με δύο από τις φετινές νικήτριες των Βραβείων Public -τη Λίζα Βάρβογλη και την Μαίρη Σάββα- Ρουμπάτη.

5 βιβλία για να γνωρίσει το παιδί την ελληνική μυθολογία

Η ελληνική μυθολογία τα είχε όλα: γενναίους υπερήρωες, παντοδύναμους έρωτες, θαυμαστά πλάσματα και πολύτιμα διδάγματα! Μ' αυτά τα βιβλιαράκια θα τους συστήσετε στα παιδιά.

10+1 υπέροχα παιδικά βιβλία για αγόρια

Κάντε τον γιο σας ένα μικρό… βιβλιοφάγο! Δείτε τα ωραιότερα βιβλία για μικρούς μπόμπιρες κάθε ηλικίας.

v