Fitness-Διατροφή

Τι τρώει ένας διατροφολόγος πριν τον ύπνο

Πώς μπορούμε να νικήσουμε εκείνες τις λιγούρες που εμφανίζονται ξαφνικά μετά το βραδινό και πριν τον ύπνο; Η διατροφολόγος μας μας δίνει τα φώτα της.

Τα λάθη που επιβραδύνουν τον μεταβολισμό μας και δεν χάνουμε κιλά

Όσο μεγαλώνουμε, ο μεταβολισμός μας αλλάζει με αποτέλεσμα να είναι γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσουμε τη φόρμα μας.  Μήπως, όμως, έχουμε κι εμείς μερίδιο ευθύνης;

H άσκηση της... τεμπέλας: Πώς να γυμνάσετε το σώμα σας με μία μόνο άσκηση

Για όλες εσάς που βαριέστε τη γυμναστική, γυμνάστε μηρούς, γλουτούς και κοιλιακούς με μία, μόνο, άσκηση!

Τι να τρώτε για να μειώσετε την κυτταρίτιδα

Ο αιώνιος εχθρός της γυναίκας: κυτταρίτιδα. Την μισούμε, την απεχθανόμαστε και κάνουμε τα πάντα για να την καταπολεμήσουμε. Κι ενώ δεν μπορούμε να την εξοντώσουμε εντελώς, υπάρχουν συγκεκριμένα τρόφιμα που, αν μη τι άλλο, βοηθούν στη μείωσή της.

 

5 φθινοπωρινές σαλάτες που σίγουρα θα σας χορτάσουν

Υγιεινό γεύμα που να χορταίνει; Και, όμως, υπάρχει! Δοκιμάστε αυτές τις φθινοπωρινές σαλάτες και πείτε αντίο στις λιγούρες.

5 απλές ασκήσεις που θα σας ανακουφίσουν από τους πόνους στον αυχένα

Η καθιστική ζωή και η έλλειψη γυμναστικής είναι σημαντικοί παράγοντες για την αυχεναλγία. Με αυτές τις 5 απλές ασκήσεις θα μπορέσετε να ανακουφιστείτε από τους πόνους για αρκετό καιρό.

Πώς δεν θα χαλάσετε τη δίαιτά σας

Αποφάσισες να κάνεις δίαιτα; Νιώσε περήφανη για την απόφασή σου και μάθε 7 σημαντικά tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το σκοπό σου.

7 εύκολες ασκήσεις για να αντιμετωπίσετε τους πόνους στη μέση

Πόσες φορές έχουμε πει «δεν μπορώ έχω τη μέση μου» και πόσες φορές αυτοί οι πόνοι έχουν εμποδίσει τις καθημερινές μας δραστηριότητες; Με αυτές τις 7 ασκήσεις, όχι μόνο θα ανακουφίσετε τους πόνους, αλλά θα τους ξεφορτωθείτε για αρκετό καιρό.

5 λάθη που κάνετε και δεν καίτε λίπος

Αν ανήκετε στο ποσοστό των γυναικών που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να αδυνατίσουν και να «σφίξουν» και δεν τα καταφέρνουν, δείτε τι μπορεί να κάνετε λάθος.

Πώς να αποκτήσετε βραζιλιάνικους γλουτούς σε 30 μέρες!

Mπορεί να μην υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο, όμως, με αυτές τις ασκήσεις στο σπίτι θα αποκτήσετε βραζιλιάνικους γλουτούς σε… 30 μέρες!

v