Fitness-Διατροφή

5 λαχταριστά σνακ που... κόβουν την όρεξη μαχαίρι!

Σας έπιασε η γνωστή λιγούρα και σκέφτεστε μανιωδώς τί θα τσιμπήσετε; Αυτά τα σνακ είναι ιδανικά γιατί σας γλιτώνουν από τις τύψεις, αφού και χορταίνουν και κόβουν την όρεξη…μαχαίρι.

Διατροφή στην εμμηνόπαυση: Πώς να χάσετε βάρος και να προστατέψετε τον οργανισμό σας

Διατροφή στην εμμηνόπαυση: Πώς να διατηρήσετε το βάρος και να προστατέψετε τον οργανισμό σας

Δίαιτα Pegan: Μήπως είναι η λύση που γυρεύουμε για τα παραπανίσια μας κιλά;

Φήμες λένε πως η δίαιτα Pegan δεν έγινε τυχαία «μόδα», αφού βασίζεται στη μεσογειακή διατροφή και την ποιοτική προέλευση των τροφών και είναι πολύ διαδεδομένη.

6 «όχι» για γρήγορο αδυνάτισμα πριν την παραλία

Ανησυχείτε πώς δεν θα κάνετε… θραύση στην παραλία επειδή έχετε πάρει λίγα κιλά παραπάνω; Δείτε τα «όχι» που πρέπει πείτε αυτόν τον μήνα, για να μπείτε εγκαίρως στο μαγιό σας!

Πώς θα σας βοηθήσει ένας διατροφολόγος να χάσετε βάρος

Η διατροφολόγος Αλεξάνδρα Δαμβουνέλη μας παρουσιάζει έναν πλήρη οδηγό για να χάσουμε βάρος αλλά όχι ενέργεια ή... την καλή μας διάθεση!

Πώς να κάνεις επαγγελματικό μασάζ... στον εαυτό σου: 5 ανακουφιστικές διατάσεις

Το μόνο που χρειάζεστε για να ανακουφιστείτε από το στρες και το πιάσιμο είναι ένα επαγγελματικό μασάζ: από εσάς σε εσάς! Πώς θα το πετύχετε; Με αυτές τις ασκήσεις φυσικά που ισοδυναμούν με επαγγελματικό μασάζ.

 

 

6 αντιγηραντικές τροφές που χρειάζεται μια γυναίκα μετά τα 40

Tα καλύτερα –άντα είναι τα 40, αρκεί να προσέχουμε την υγεία και το δέρμα μας. Αυτές οι 6 αντιγηραντικές τροφές είναι ο καλύτερός μας σύμμαχος ενάντια στα σημάδια του  χρόνου και τις ασθένειες.

4 ασκήσεις για να ξεφορτωθείτε το «σωσίβιο» της μέσης

Ψάχνετε τρόπους για να ξεφορτωθείτε το ενοχλητικό «σωσίβιο» γύρω από την μέση; Αυτές οι εύκολες ασκήσεις θα σας βοηθήσουν να νικήσετε το πρόβλημα.

8 ροφήματα που επιταχύνουν τον μεταβολισμό

Υπάρχουν ροφήματα, smoothies και είδη τσαγιού που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας και φυσικά να χάσετε κιλά! Δείτε ποια είναι και προσθέστε τα στην διατροφή σας.

7 απλές ασκήσεις που πρέπει να κάνετε αν κάθεστε όλη μέρα στη δουλειά

Για να… σωθείτε από τις επιπτώσεις της καθιστικής εργασίας, βάλτε στην καθημερινότητά σας κάποιες απλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπιαστείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v