Διατροφή

Κυλικεία στην Κρήτη: Αντί για κρουασάν σαλάτες και αντί για σοκολάτες ταχίνι!

Το φαγητό των σχολικών κυλικείων ήταν πάντα ένα μεγάλο θέμα προς συζήτηση... Πλέον, όμως, κάτι αλλάζει.

Βρεφικό βιολογικό κατσικίσιο γάλα από τη Holle

Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε το θηλασμό με κάποια γεύματα, το βρεφικό βιολογικό κατσικίσιο γάλα από τη Holle είναι η πιο κατάλληλη επιλογή!

Σίδηρος: Ο καλύτερος σύμμαχος που προστατεύει την υγεία των παιδιών

Ο σίδηρος είναι ζωτικής σημασίας για την καλή υγεία και ανάπτυξη των παιδιών. Μάθετε πόσο σίδηρο χρειάζεται το παιδί και από ποιες πηγές μπορεί να το αντλήσει.

Πώς να περιορίσετε το αλάτι στη διατροφή του παιδιού

Τα παιδιά αγαπούν το αλάτι. Καθιερώνοντας σωστές διατροφικές συνήθειες μπορούμε από τώρα να μειώσουμε σημαντικά την πρόσληψή του.

Πώς να εντάξετε τα όσπρια στη διατροφή των παιδιών

Μπορεί τα όσπρια να είναι ένας από τους αιώνιους… εχθρούς των παιδιών, όμως η θρεπτική τους αξία είναι τόσο υψηλή που είναι σημαντικό να τα εντάξουμε στη διατροφή τους.

3 σνακ για νήπια όταν βγαίνετε έξω

Τι κάνουμε όταν το παιδί πεινάει και είμαστε έξω; Αντί να του πούμε να περιμένει (ποιος τολμάει;!), μπορούμε να έχουμε προετοιμάσει ένα νόστιμο και πάνω απ' όλα σπιτικό σνακ. Αυτές οι συνταγές θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Ταχίνι: Γιατί πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μία κουταλιά την ημέρα

Το ταχίνι, πλούσιο σε αμινοξέα, πρωτεΐνες, βιταμίνες, μαγνήσιο, ασβέστιο, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και πολλά άλλα, συγκαταλέγεται στα superfood και είναι απαραίτητο για την καλή υγεία των παιδιών μας.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα ψάρια πριν τα δώσετε στα παιδιά

Τα ψάρια είναι απαραίτητα για τα παιδιά, αλλά συχνά δεν γνωρίζουμε εάν οι επιλογές μας είναι ασφαλείς. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ψάρια, θα τα βρείτε εδώ!

5 superfoods που βοηθούν εμάς και τα παιδιά μας να μην αρρωσταίνουμε

Τα superfoods δεν έχουν αναγκαστικά περίεργα ονόματα, ούτε είναι δυσεύρετα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μας βοηθούν να είμαστε υγιείς και σε ευεξία!

Τι πρέπει να τρώει το παιδί για καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο

Η διανοητική και πνευματική υγεία του παιδιού περνάει και από το στομάχι! Δείτε ποιες τροφές αυξάνουν τις σχολικές του επιδόσεις του.

v