Κριός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/7-2/8/2020

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Είστε αισιόδοξοι και έτοιμοι να απολαύσετε το καλοκαίρι. Σημαντικό για εσάς αυτό το διάστημα είναι ο ερωτικό σας σύντροφος και φυσικά, αν έχετε, τα παιδιά σας. Δημιουργικά σχέδια είναι στις προτεραιότητές σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/4)
Συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα που αφορούν την οικογένεια και τα ακίνητα θα σας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Στο τέλος της εβδομάδας, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου, μπορεί να κάνετε έξοδα που δεν είχατε προγραμματίσει για τα παιδιά, για διασκέδαση ή για ένα χόμπι που σας ευχαριστεί.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/4)
Πολύπλοκη φαίνεται για εσάς αυτή η εβδομάδα. Θέματα που αφορούν την καριέρα και τη σχέση σας σε μια ομάδα που συμμετέχετε, θα έχει θετική έκβαση, μόνο αν εξετάσετε προσεκτικά τις προοπτικές. Από την άλλη κάποια από τα λεγόμενά σας μπορεί να παρεξηγηθούν. Θέλετε να περάσετε όμορφα αλλά το περιβάλλον ή οι παρέες μερικές φορές θα σας απογοητεύουν. Προσπαθείτε ακόμα να επικοινωνήσετε με οικεία πρόσωπα και να βρείτε μια μέση οδό ανάμεσα σε αυτά που έχετε σαν στόχο και σε αυτά που ζητούν οι ίδιοι από εσάς.

v