Ταύρος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 5-11/6/2023

Για εσάς τους Ταύρους η είσοδος της Αφροδίτης στις 5/06 στο ζώδιο του Λέοντα σας ωθεί να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, περνώντας ευχάριστες στιγμές με τα οικία σας άτομα, με τον/την σύντροφο σας.

Με αυτή την θέση της Αφροδίτης δεν ενδείκνυται για έντονο ερωτικό διάστημα, όμως μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει χωρίς δισταγμούς, προσοχή στα οικονομικά σας.

Τώρα για εσάς των δύο πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου με την αντιπαράθεση που δημιουργείτε την ίδια ημέρα με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου θέλει προσοχή στα παιχνίδια επιβολής και χειραγώγησης με τον/την σύντροφο σας.

Επίσης εσείς των πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου κοντά στις 11/06 αποφύγετε υπερβολές και επιπόλαιες κινήσεις σε σχέσεις αλλά και στα οικονομικά σας.

Τώρα η είσοδος του Ερμή στις 11/06 στο ζώδιο των Διδύμων θα σας ωθήσει βέβαια να εστιάσετε την προσοχή σας στα οικονομικά σας θέματα με δυνατότητα αύξησης του εισοδήματος με πολλές επαφές και περισσότερες οικονομικές διαπραγματεύσεις και πολύ πιθανόν να προκύψουν δυο οικονομικές πηγές εσόδων.

v