Ταύρος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Είναι καλή εβδομάδα για εσάς, είστε δημιουργικοί και έχετε έξυπνες ιδέες, ίσως και πιο παράτολμες αυτή την περίοδο. Αυτό φυσικά ξαφνιάζει τον κοινωνικό σας περίγυρο, τις παρέες και τις ομάδες που είστε μέλος. Μετά τις 25/2 θα δείτε ότι σας συμπαθούν και σας συμπαραστέκονται οι φίλοι. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς, βλέπετε τη δημιουργικότητα να αποφέρει καρπούς και φωτίζεται η ερωτική σας ζωή. Έχετε κάνει μεγάλες προσπάθειες να βρείτε την ισορροπία που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο χαρούμενοι.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Όλο το προηγούμενο διάστημα είχατε χάσει τη σύνδεση με την πραγματικότητα, οι ειδήσεις και τα νέα που έρχονταν σε σας είχαν την αίσθηση του “ράδιο αρβύλα”. Συνεχίζετε να κάνετε μυστικές συζητήσεις, αλλά τουλάχιστον έχει ξεκαθαρίσει κάπως το “τοπίο”. Δέχεστε ή κάνετε κουτσομπολιό, καλό θα ήταν να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Ο Άρης στο δεκαήμερο σας, σας κάνει ιδιαίτερα μαχητικούς και διεκδικητικούς. Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για οποιοδήποτε αγώνα θέλετε να κάνετε, είστε έτοιμοι να κατακτήσετε με “μάχες” τους στόχους σας. Προσοχή γιατί μπαίνετε σε αχαρτογράφητα νερά και μπορεί να αφήσετε πίσω (να κρεμνίσετε) κάποια σχέδια που είχατε παλιά και να χτίσετε καινούργια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v