Παρθένος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, όμως θα δράσετε σε οικονομικά θέματα και πολύ πιθανόν να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ίσως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αγορές αυτό το διάστημα. Δείτε καθαρά πως πάνε τα οικονομικά σας, ελέγξτε το ισοζύγιο και πράξτε ανάλογα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα γιατί δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Όμως αισθάνεστε λίγο εγκλωβισμένοι γιατί δεν μπορείτε να βγάλετε τα συναισθήματά σας προς τα έξω, ίσως μια μυστική σχέση (συναισθηματική) σας απασχολεί. Αυτό το διάστημα κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας, όμως μόνο προσωρινά.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Συζητήσεις για οικονομικά και ηθικά θέματα θα σας απογοητεύσουν. Αποφύγετε να μπλέκετε τα ερωτικά με τα οικονομικά. Δημιουργικά σχέδια και συμφωνίες σκοντάφτουν σε διαφωνίες που σας περιορίζουν ή σας απογοητεύουν. Μην πείτε λόγια που μπορεί να πικράνουν τον/την αγαπημένη σας. Από την άλλη, μπορεί εσείς να ακούσετε ότι μια συναλλαγή ή μια εμπορική υπόθεση δεν συνάδει με τα δικά σας σχέδια. Αποφύγετε επίσης τις συζητήσεις που ξέρετε ότι θα σας πληγώσουν. Δύσκολα να έχετε το αποτέλεσμα που θα θέλατε σε μια οικονομική υπόθεση, προσοχή στις λεκτικές αντιπαραθέσεις.

v