Παρθένος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 24/8 έως 2/9)
Όλο σας το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κάνετε ξαφνικές ή πρωτοπόρες αλλαγές που βοηθούν τη συντροφική σας σχέση. Μετά τις 25/2 η αρμονία έρχεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η Πανσέληνος, που είναι και το σημαντικότερο γεγονός, γίνεται στο δεκαήμερο σας, αυτό δείχνει ότι πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα στο τι εσείς ζητάτε από τους άλλους και ποια είναι τα πραγματικά σας θέλω. Ίσως μέχρι τώρα δίνατε την εικόνα μιας εύπλαστης προσωπικότητας, αν κατασταλάξετε στο τι προσδοκάτε από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, τότε θα βρεθεί κι η ισορροπία  στις σχέσεις σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/9)
Ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος και τα εμπόδια μειώνονται, οι καθυστερήσεις σταματούν. Τώρα ασχολείστε με απλά καθημερινά θέματα που θέλουν την δική σας εποπτεία. Στο χώρο εργασίας υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, γραφειοκρατεία, συζητήσεις και μετακινήσεις. Ο Δίας είναι αρωγός σε ότι αφορά την υγεία και δίνει εύνοια σε θέματα εργασίας. Δεν είναι απίθανο να έχετε μια πρόταση για δουλειά.λιά και λόγω του ανάδρομου Ερμή, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε καθυστερήσεις σε πρακτικά καθημερινά θέματα. Ο Δίας όμως ευνοεί τις καλές σχέσεις στην εργασία, καθώς και θετική στάση των ανθρώπων γύρω σας. Καλή υγεία.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/9)
Ο Άρης δίνει το σθένος που χρειάζεστε για να βγείτε από τη ρουτίνα. Αγωνίζεστε για τους στόχους σας και ψάχνετε για διαφορετικές φιλοσοφίες ζωής που θα βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθημερινά και τετριμμένα. Τολμήστε να κατακτήσετε καινούργιες εμπειρίες. Ο τρόπος που χαίρεστε, τα χόμπι κι ο έρωτας παίρνουν άλλη μορφή. Πολλές φορές είστε απόλυτοι, αφού θέλετε να τα αλλάξετε όλα εκ’ βαθέων. Στη ζωή σας έχει “εισχωρήσει” το πάθος. Αν είστε σπουδαστές δείξτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε και στα δύσκολα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v