Κριός - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/3)
Ο Ερμής τις πρώτες δέκα του μήνα προκαλεί ασυνεννοησία με τα άτομα της οικογένειας, ίσως όμως κάνετε συζητήσεις που θα  αναφέρονται στο παρελθόν. Μετακινήσεις στα «πάτρια εδάφη» θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το ίδιο διάστημα η Αφροδίτη βοηθά να έχετε μια αρμονική σχέση με το περιβάλλον. Ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις  δεν θα λείψουν και τα φλερτ που σας φτιάχνουν την διάθεση. Ο Άρης μέχρι τις 15/7 σας κάνει τολμηρούς και έντονα διεκδικητικούς, θα υπάρχουν στιγμές που θα νομίζετε ότι μπορείτε να καταφέρτε τα πάντα. Προσοχή όμως κοντά στις 8/7 στις εντάσεις με τα οικεία σας πρόσωπα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι πολύ ευχάριστο και δημιουργικό για εσάς, βρίσκετε τρόπους να περάσετε όμορφα, να  ερωτευτείτε, να ασχοληθείτε γενικά με ότι σας ανεβάζει την διάθεση. Η επικοινωνία με την οικογένεια γίνεται πιο εύκολη.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/4)
Τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα θα έχετε στο επίκεντρο το σπίτι και τα άτομα που αποτελούν την οικογένειά σας. Η έκλειψη στις 5/7 προκαλεί διλλήματα σε σχέση με την καριέρα και την οικογένεια, ίσως κάποιες από τις φιλοδοξίες δεν μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Μετά τις 11/7 και μέχρι το τέλος του μήνα είναι μια περίοδος που μπορείτε να έχετε ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Κοντινές διαδρομές με οικεία πρόσωπα θα σας φτιάξουν την διάθεση. Προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία στις σχέσεις  με συγγενικά πρόσωπα. Ο Άρης σας κάνει έντονα παρορμητικούς στην συμπεριφορά, διεκδικήστε και πάρτε πρωτοβουλίες χωρίς όμως να παραγκωνίζετε και τους άλλους. Ο Ουρανός αρχίζει να επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί 1/4, αναστατώνοντας την ηθική και οικονομική ηρεμία που είχατε ως τώρα.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/4)
Οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα είναι πιο ουδέτερες, φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να αναδιοργανωθείτε. Η οικογένεια θα είναι το πρώτο σας μέλημα και εκεί θα πρέπει να δώσετε όλη σας την ενέργεια από τις 11-22/7. Η Αφροδίτη στα τέλη του μήνα κάνει πιο ανέμελη την καθημερινότητα . Έρχεστε πιο κοντά με συγγενείς και φίλους και αυτό θα σας δώσει χαρά. Ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις με συναισθηματικό (ερωτικό) ενδιαφέρον. Αυτό όμως που σε όλη την διάρκεια του μήνα θα σας απασχολεί είναι η καριέρα και η κοινωνική  καταξίωση. Οι στόχοι σας κάθε φορά θα δοκιμάζονται από διλλήματα, υπερβολές και αναθεωρήσεις. Είναι ένα σημαντικό διάστημα που πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και να επωφελείστε από τις ευκαιρίες ή να είστε προετοιμασμένοι για ριζικές αλλαγές.

v