Κριός - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/3)
Το πρώτο δεκαήμερο με το άνοιγμα της νέας χρονιάς έχει δύο δυνατούς συμμάχους το Δία και τον Κρόνο. Ευκαιρίες, καθ όλη την διάρκεια του μήνα, να πάρετε σοβαρό ρόλο στην συμμετοχή σας σε μία παρέα, ομάδα, σύλλογο κτλ. Προσπαθήστε να αξιολογήσετε τα οφέλη από μια ιδέα ή μια κοινή προσπάθεια. Οι ανατροπές στα οικονομικά δεν θα λείπουν, γι’ αυτό θα πρέπει να βρίσκεστε σε ετοιμότητα. Προσοχή στα έξοδα και την τάση να διεκδικείται έντονα τα κεκτημένα σας. Μεγάλη κινητικότητα και επικοινωνία από 8-14/1, το ίδιο διάστημα έχετε εύνοια από άτομα κύρους που πιθανόν σας βοηθήσουν στην καριέρα σας. Φυσικά μπορεί να υπάρχει και συναισθηματικό ενδιαφέρον από κάποιο άτομο που έχει αξιώματα ή είναι μεγαλύτερο στην ηλικία. Από τις 19-31/1 θα επικεντρωθείτε στην κοινωνική ζωή και θα κάνετε σχέδια με τους ομοϊδεάτες και τις παρέες σας. Στις 28/1 η Πανσέληνος είναι πολύ θετική για εσάς, γιατί φωτίζει την ερωτική σας ζωή και την δημιουργία. Είναι μία πολύ καλή περίοδος να νιώσετε την αγάπη. Τα παιδιά θα είναι πηγή χαράς.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/4)
Το δεύτερο δεκαήμερο, τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα, θα κάνει focus στην καριέρα και την κοινωνική άνοδο. Στα μέσα του μήνα αναζωπυρώνεται η κοινωνική σας ζωή, δεν θα ξεμείνετε από φίλους και παρέες. Τα σχέδια που κάνατε στην αρχή του μήνα για την δουλειά, ιδικά αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, αρχίζουν και αποδίδουν από τις 17/1 και μετά. Θα έχετε τη συμπάθεια και τη βοήθεια προϊσταμένων και γενικά θα υπάρχει εύνοια σε ότι αφορά την καριέρα σας. Προσοχή λίγο στα έξοδα στο τέλος του μήνα.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/4)
Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή του μήνα, θα είναι ιδιαίτερα παρορμητικό και θα διεκδικεί με κάθε τρόπο. Οι συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις για επαγγελματικά θέματα ή για να πετύχετε τους στόχους σας θα σας κρατούν σε εγρήγορση. Είστε αισιόδοξοι και βρίσκετε την αγάπη σε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί από εσάς ή είναι από μακριά κι όλα αυτά από 1-8/1. Έχετε σχέδια στο μυαλό σας και θέλετε να τα πραγματοποιήσετε, οι στόχοι σας είναι το πρώτο μέλημά σας από 10-19/1. Πλαισιωμένοι από φίλους και παρέες δεν θα αισθάνεστε μόνοι. Στο τέλος του μήνα οι προσδοκίες για επαγγελματική άνοδο φαίνεται ότι προωθούνται. Αυτό είναι που τονίζει η νέα Σελήνη στα μέσα του μήνα, να κάνετε μια νέα αρχή ή μια καινούργια προσπάθεια, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

v