Υδροχόος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 3-9/5/2021

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Θετική είναι αυτή η εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τις όψεις που γίνονται αυτό το διάστημα. Μετά τις 4/5 θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις. Ερωτικά μηνύματα και συμφωνίες για δημιουργικά ή καλλιτεχνικά θέματα. Από την Κυριακή και μετά η Αφροδίτη εγκαινιάζει μία ερωτική περίοδο για εσάς.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Ο Κρόνος στο δεκαήμερο σας δεν είναι ότι καλύτερο για εσάς τους αυθόρμητους Υδροχόους, όμως σας βάζει στο “τριπάκι” να γίνετε πιο μεθοδικοί. Στην αρχή της εβδομάδας, εκτός από την στάση των οικείων, που σας ξαφνιάζει με τον απρόβλεπτο τρόπο συμπεριφοράς, αποστασιοποιείστε κι εσείς από το οικογενειακό περιβάλλον.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Τη συμπαράσταση της οικογένειας θα έχετε αυτό το διάστημα, σε ηθικά και οικονομικά θέματα. Θέλετε να τους προσφέρετε ότι περισσότερο μπορείτε και με λόγια αλλά και έμπρακτα, βρίσκοντας λύσεις που μπορεί να αντανακλούν τον πιο κρυμμένο εαυτό σας. Μην υπερβάλετε σε ότι αφορά ένα ακίνητο, την πατρίδα κτλ. και ψάξτε τις λεπτομέρειες, γιατί αυτό το διάστημα είστε πολύ ενθουσιώδεις.

v