Υδροχόος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Θετική εβδομάδα για δύο λόγους, πρώτον δεν επηρεάζεστε από τις δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν αυτό το διάστημα και δεύτερον είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας σε καινούργια πράγματα όπως σπουδές, νοοτροπίες, γνωριμίες κτλ. και όλα αυτά με την αισιοδοξία που σας βοηθά να είστε καλοπροαίρετοι και χαρούμενοι.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που σας βοηθά να ηρεμήσετε από τις εντάσεις της προηγούμενης. Όμως έχει και θετικό πρόσημο στις αρχές της, αφού η Αφροδίτη δείχνει ότι ο/η σύντροφός σας συμπαραστέκεται, η αρμονία ξανά γυρνά στις σχέσεις σας. Οι συνεργάτες ή οι συνεταίροι βρίσκονται στο πλάι σας. Θετική έκβαση σε νομικά θέματα.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέχετε λίγο παραπάνω, ο Ερμής δυσκολεύει την μετάδοση των ιδεών σας. Πρέπει να έχετε μεγάλη υπομονή για να αντεπεξέλθετε στον αντίλογο των άλλων, γιατί δεν θα είναι ευθύς, πολλά από όσο λέτε υπονομεύονται και μάλιστα από κρυφά συμφέροντα. Γίνεστε περισσότερο καχύποπτοι με ανθρώπους διαφορετικούς από εσάς ή από ανθρώπους του εξωτερικού. Αποφύγετε τις συμφωνίες, αν δεν διέπονται από διαφάνεια. Κρατήστε χαμηλούς τόνους με το περιβάλλον σας μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έχετε αργότερα την δυνατότητα να δράσετε. Προσοχή στις μετακινήσεις και ότι αφορά νομικά θέματα. Μυστικές διαβουλεύσεις.

v