Υδροχόος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Αν κι ο Κρόνος πιέζει εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου κάνοντάς την διάθεση σας πιο υποτονική, ίσως σας δίνει και την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε και να ξεδιαλύνετε τις σχέσεις με τους άλλους. Τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα, όμως μπορείτε να βρείτε λύσεις ακούγοντας τις ιδέες των οικείων σας. Εύνοια για μια έξυπνη αγοροπωλησία ενός ακινήτου. Η Αφροδίτη ομαλοποιεί κάποιες καταστάσεις σε οικονομικά ή ηθικά ζητήματα που σας απασχολούσαν. Η Πανσέληνος αναδεικνύει τις εκκρεμότητες σε οικονομικά θέματα. Οι υποχρεώσεις προς τρίτους πρέπει να μπουν στις άμεσες προτεραιότητές σας. Επίσης η Πανσέληνος σας προτρέπει να εμβαθύνετε σε πιο μεταφυσικά και ψυχολογικά θέματα που σας απασχολούν.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς, απαλλαγμένη από μπερδεμένες καταστάσεις που σας έφερναν εκνευρισμό. Τώρα θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί αλλά και έτοιμοι να βγάλετε συμπεράσματα. Ο Δίας σας δίνει ευκαιρίες και τώρα με καθαρό μυαλό μπορείτε να επιλέξετε τι είναι το πιο συμφέρον για εσάς. Αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι κι αυτό από μόνο του σας αφήνει να εκφράζεστε πιο εύκολα.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Ο Άρης στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού προκαλεί εντάσεις και ατυχήματα. Κρυμμένα μυστικά που σας προκαλούν εσωτερικές δοκιμασίες, θα δώσουν μάχη και τελικά θα συνεπικουρήσουν στο να βγει η ένταση σαν ένα αγκάθι που σας ταλαιπωρούσε καιρό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v