Ιχθείς - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικονομικά θέματα. Υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους σας απασχολούν, όμως μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ότι αφορά ένα δάνειο, μια ασφάλεια ή ακόμα και κληρονομικά θέματα. Πρέπει να φωτίσετε όλες τις πτυχές σε ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί, αυτό μπορεί να έχει σχέση και με τα χρήματα ή τις υποχρεώσεις του συντρόφου σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Ο Ποσειδώνας στο δεκαήμερό σας όλο αυτό το διάστημα πολλές φορές θολώνει την κρίση σας και άλλες φορές σας κάνει διορατικούς και ρομαντικούς. Μέχρι τις 24/9 θα έχετε εύνοια στον χώρο εργασίας και θετικά αποτελέσματα σε θέματα υγείας. Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και τα πρακτικά θέματα δεν σας ταλαιπωρούν τόσο.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Δύσκολη η συνεννόηση αυτή την εβδομάδα. Λόγια μπορεί να σας πικράνουν και ρίξεις σε σχέσεις με φίλους, ομάδες, εταιρίες και συλλόγους μπορεί να διακοπούν. Προσοχή σε ότι οικονομικές ή άλλες συμφωνίες κάνετε γιατί θα χαράξουν μία πορεία που δεν θα έχει μέλλον. Αφήστε τους «αφορισμούς» και προσπαθήστε να απέχετε από συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις που δεν διέπονται από καθαρούς όρους. Προσοχή σε άκυρες οικονομικές επεκτάσεις καθώς και συμφωνίες που έχουν σχέση με κεφάλαια τρίτων. Την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε κάποια πράγματα να τα χειριστείτε καλύτερα.

v