Ιχθείς - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 3-9/5/2021

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς. Συζητήσεις και διεκπεραίωση γραφειοκρατικών θεμάτων για ένα ακίνητο ή για οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα. Η ομαλότητα θα επέλθει την Κυριακή, θα δείτε σιγά-σιγά ότι θα βρείτε την αρμονία με τους οικείους σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Σε ένα περιβάλλον που συνεχώς αλλάζει, προσπαθείτε να βρείτε σταθερές στην επικοινωνία. Θέλετε να συναναστραφείτε με συγγενείς, φίλους κτλ. Όμως από την άλλη αισθάνεστε “παροπλισμένοι” και αποτραβιέστε από τον κοινωνικό καθημερινό περίγυρο. Σε γενικές γραμμές είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Όμορφα παρηγορητικά λόγια θα σας γαληνέψουν. Το περιβάλλον  σας συμπαθεί κι ίσως να έχετε κάποια μηνύματα συναισθηματικού χαρακτήρα.  Μιλάτε και συμπεριφέρεστε με αγάπη  στον περίγυρό σας. Θέλοντας να βοηθήσετε τους άλλους, ίσως υπερβάλετε στις υποσχέσεις σας, όμως αυτό που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά είναι να βρείτε λύσεις. Θέματα που έχουν σχέση με μία επιμόρφωση θα σας κάνουν να αισθανθείτε αισιόδοξα. Η εμπλοκή σε μια κοινή δράση θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, μιλάτε για το μέλλον και το παρελθόν που αφορά μια ιδέα ή τους ομοϊδεάτες σας ή την παρέα σας. Ριζοσπαστικός λόγος.

v