Ιχθείς - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Ο Ήλιος είναι στο δεκαήμερο σας (χρόνια πολλά!) και σας δίνει ζωντάνια και ενέργεια, βγείτε προς τα έξω και δώστε φως από την λάμψη σας. Πολλές φορές έχετε ξαφνιάσει τους γύρω σας με τις ιδέες αλλά και με την γνώμη σας σε διαφορές καταστάσεις που συμβαίνουν στον περίγυρό. Αυτή την εβδομάδα θα πρωτοτυπήσετε με τον γραπτό και προφορικό λόγο. Συναντήσεις και επικοινωνία με συγγενείς και φίλους, από κει που δεν το περιμένατε. Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας κι έχει άμεση επιρροή στην ζωή και τη συμπεριφορά σας. Ο/Η σύντροφος έχει ανάγκη από την προσοχή σας, δώστε λοιπόν την σταθερότητα που χρειάζεται, για να αισθάνεται ασφαλής. Προσοχή σε συνεργασίες και νομικά θέματα αφού υπάρχει μία αστάθεια αυτό το διάστημα.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Ξεκαθαρίζουν οι σκέψεις στο μυαλό σας, όμως δεν μπορείτε να εκφράσετε ακόμα τις απόψεις σας. Ακούγονται πολλά, χωρίς σαφή κατάληξη, γι’ αυτό πρέπει να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε. Ο Δίας βοηθά να βρείτε λύσεις σε εσωτερικές ανησυχίες που έχετε. Βοηθήστε τους γύρω σας να ξεπεράσουν και αυτοί τους σκοπέλους, χωρίς να ζητάτε ανταπόδοση.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Αυτό το διάστημα ίσως έχετε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Επίσης το περιβάλλον σας προκαλεί εντάσεις. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζονται σε όλους τους κοινωνικούς τομείς που σας επηρεάζουν άμεσα. Τελικά είναι αναγκαίο να πείτε αυτά που πρέπει, ακόμα κι αν γίνετε απόλυτοι. Πολλές κοινωνικές σχέσεις έχουν διαβρωθεί γι’ αυτό άμεσα πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές που θα βγουν σε καλό. Προσοχή στις μετακινήσεις και σε ότι αφορά γραπτό ή προφορικό λόγο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v