Αιγόκερως - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/6/2021

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Δραστηριοποιήστε σε ότι αφορά τις ανάγκες του/της συντρόφου, δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες των άλλων. Η Πανσέληνος γίνεται στο δεκαήμερο σας κι αυτό δείχνει ότι πρέπει να δώσετε σημασία και στις δικές σας ανάγκες. Λειτουργείτε περισσότερο συναισθηματικά. Ακούστε την διαίσθησή σας. Ο Δίας αν και ανάδρομος βοηθά να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες, τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν άμεσα αλλά θα έχετε κάνει μια αρχή. Θέματα εμπορίου, διαλέξεων, γραπτού και προφορικού λόγου δεν θα δώσουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα, δεν επηρεάζεστε από το πλανητικό σκηνικό. Μετά τις 23/6 θα έχετε πιο εύκολη καθημερινότητα κι η συνεννόηση στο χώρο εργασίας αποκαθίσταται. Οι εκκεντρικές καταστάσεις στις ερωτικές σχέσεις συνεχίζονται. Τα έσοδα είναι τόσα ώστε να καλύπτετε τις άμεσες ανάγκες σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Όμορφα, παρηγορητικά λόγια θα ακούσετε ή θα πείτε στον/στην σύντροφο σας, στην αρχή της εβδομάδας αισθάνεστε ότι οι σχέσεις αποκαθίστανται. Προσοχή χρειάζεται το σαββατοκύριακο που θα εμφανιστούν σύννεφα, ίσως λόγω της δική σας απόλυτης συμπεριφοράς, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν κρίση. Αφήστε πίσω ότι σας πλήγωσε και προχωρήστε μπροστά.

v