Αιγόκερως - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Το πρώτο δεκαήμερο ενδιαφέρεται για τα οικονομικά, αλλά είναι δύσκολο να επικεντρωθεί και να έχει τα αποτελέσματα που θέλει. Ανατροπές και ριψοκίνδυνες κινήσεις στα ερωτικά θέματα σας βγάζουν εκτός ελέγχου. Μπορεί βέβαια να πρόκειται για ένα δημιουργικό εγχείρημα που έρχεται σε αντίθεση με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να κάνετε εξτρά έξοδα για τα παιδιά σας. Οι υπερβολές πρέπει να αποφεύγονται γιατί μπορεί να ζημιωθείτε οικονομικά, αλλά και ηθικά να είστε εκτεθειμένοι. Στο τέλος της εβδομάδας βάζετε σε μία τάξη τα έξοδά σας κι αποφεύγετε τις περιττές αγορές. Έντονη τάση δημιουργίας.

Το δεύτερο δεκαήμερο, ενώ θα συζητά και θα κάνει οικονομικές συμφωνίες, συγχρόνως θα περάσει και μία πολύ ρομαντική περίοδο. Η Αφροδίτη είναι στο δεκαήμερο σας και σας κάνει πολύ συμπαθείς στους γύρω σας. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ο λόγος σας είναι ευεργετικός για το περιβάλλον σας. Μία σχέση, που θα είναι πλατωνική, μπορεί να αναπτυχθεί αυτή την περίοδο. Εύνοια σε γραπτά (λογοτεχνία, ποίηση και τέχνη γενικά) κι ο λόγος σας γλαφυρός.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Αυτό είναι θετικό γιατί οι ριζικές αλλαγές που έχετε όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν κουράσει. Στις 22/1 συζητάτε, μετακινήστε και κάνετε συμφωνίες για οικονομικά και εμπορικά θέματα.

v