Αιγόκερως - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 10-16/8/2020

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Η Αφροδίτη απέναντί σας φανερώνει ότι έχετε την αγάπη και τη συμπαράσταση του/της συντρόφου. Διαχειριστείτε έξυπνα  τις συνεργασίες αφού είναι ευκαιρία να φτιάξετε τις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε την ουδετερότητα του πλανητικού σκηνικού και την εύνοια της Αφροδίτης για να περάσετε όμορφα με τον/την σύντροφό σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Στην αρχή της εβδομάδας μια συζήτηση που θα αφορά οικονομικά ή ερωτικά θέματα θα σας ξαφνιάσει με την τροπή. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξετε τέτοιου είδους συζητήσεις. Επίσης μπορεί να ακούσετε μια είδηση που θα φέρει ανατροπή στα ερωτικά ή σε ότι έχει σχέση με παιδιά και δημιουργία.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Δύσκολη προμηνύεται η εβδομάδα και το λέω σε εσάς που είστε Αιγόκεροι και αντέχετε τις δυσκολίες. Με τον Πλούτωνα στο δεκαήμερό σας, έχετε την δύναμη να αντέξετε τις επιθέσεις από όπου κι αν προέρχονται, όχι όμως κι από τους δικούς σας ανθρώπους. Κάνετε ριζικές αναθεωρήσεις, ίσως κι αυτή η όψη με τον Άρη είναι μέσα στα πλαίσια της μετάλλαξης. Στο τέλος η εμβάθυνση στο πρόβλημα και η μεταφυσική θα σας βοηθήσουν και στα οικογενειακά θέματα.

v