Αιγόκερως - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 12-18/4/2021

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μία εβδομάδα που δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις, οπότε μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Η Αφροδίτη μετά τις 14/4 περνά σε μια ευνοϊκή θέση κι αρχίζει μία ερωτική και ευχάριστη περίοδος.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα για εσάς με τον Κρόνο να πιέζει στον οικονομικό τομέα, τους γεννημένους στις αρχές του δεκαημέρου. Δεν θα έχετε απώλεια χρημάτων, απλά θα πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα για να έχετε περισσότερα έσοδα. Αλλαγές στον έρωτα και την δημιουργία προκαλεί για τους ίδιους ο Ουρανός.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Η νέα Σελήνη δείχνει ότι πρέπει να βρείτε έναν άλλο τρόπο να πλησιάσετε τους δικούς σας ανθρώπους, που δεν είναι άλλοι από τα οικεία πρόσωπα. Η καθημερινότητα είναι έντονη και στο χώρο εργασίας υπάρχει ανταγωνισμός, όμως εσείς είστε προσηλωμένοι στην οικογένεια και από κει παίρνετε θάρρος. Δοκιμασίες και κρίση στο χώρο του σπιτιού, καλό θα είναι να μην προσπαθείτε να επιβληθείτε. Με αγώνα θα μπορέσετε να έχετε επιτυχία σε οικονομικό ή ηθικό επίπεδο. Θέματα υγείας χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Η επικοινωνία με την οικογένεια είναι κάτι που θα σας κάνει να παλέψετε γι’ αυτά που σας απασχολούν. Προσοχή στον τρόπο που μιλάτε γιατί μπορεί να γίνετε καυστικοί. Αποκαλύψεις ή δεύτερες σκέψεις για άτομα της οικογένειας. Κάποια νέα ίσως σας “ταρακουνήσουν”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v