Αιγόκερως - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει δύσκολη την επικοινωνία και αρκετές φορές καταλήγει σε εντάσεις. Προσοχή στις παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας, ίσως επανέλθουν συζητήσεις που “καίνε” και ίσως να ανακατευτούν κι άλλοι άνθρωποι που δεν ανήκουν στην οικογένεια σας, αυτό ισχύει περισσότερο για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου και αρχές δευτέρου.

Σε γενικές γραμμές το δεύτερο δεκαήμερο που είναι γεννημένοι από 3-7/1 θα έχουν μια ουδέτερη εβδομάδα, ενώ αυτοί που γεννηθήκαν στο τέλος από 8-10/1 πιθανόν να έχουν εντάσεις στην οικογένεια, το μυστικό είναι να μην μεγαλοποιήσετε τις επιθέσεις που τυχόν υποστείτε και θα έχουν σαν αντικείμενο παλιά απωθημένα. Την ίδια μέρα μπορεί να αισθανθείτε έναν αέρα ανανέωσης να μπαίνει στην ζωή σας, έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Εύνοια σε θέματα σπουδών, καθώς κι από άτομα του εξωτερικό ή με διαφορετική κουλτούρα. Έντονα συναισθήματα με μια δόση υπερβολής.

Το τρίτο δεκαήμερο μέσα από ριζικές μεταμορφώσεις θα αισθανθεί πιο αισιόδοξα σταθεροποιώντας τους στόχους και τις ερωτικές τους σχέσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v