Καρκίνος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Κρατήστε την καλή διάθεση και αναπτύξτε τις ιδέες σας. Εκκεντρικές παρέες με επίκεντρο τα ανθρώπινα ιδεώδη σας ανοίγουν ορίζοντες. Εύνοια σε σπουδές και πνευματικές δράσεις. Από τις 25/2 και μετά μπορεί να σας κινήσει το συναισθηματικό ενδιαφέρον ένα ξεχωριστό άτομο με καλλιεργημένο μυαλό και φιλελεύθερη σκέψη, βέβαια μπορεί να είναι ένα άτομο από το εξωτερικό. Η Πανσέληνος είναι θετική για εσάς αφού βλέπετε πιο καθαρά τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Οι μεταπτώσεις σας έχουν κουράσει κι ήρθε η στιγμή να κάνετε μια νέα αρχή με πιο σταθερά δεδομένα αυτή τη φορά. Αν έχετε παραμελήσει επιμόρφωση, γραφειοκρατικά θέματα και επικοινωνία είναι καιρός να τα βάλετε στο πρόγραμμα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα διευκολύνει γραφειοκρατικά θέματα σε σχέση με τα οικονομικά π.χ. δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά που μέχρι τώρα κωλυσιεργούσαν. Εμβαθύνετε σε πνευματικά και μεταφυσικά θέματα. Ο Δίας σας βοηθά σε επενδύσεις και χρηματοοικονομικά π.χ. μετοχές, ομόλογα κτλ. Αναθεωρήστε ότι “σκοτεινό” υπήρχε μέσα σας και σας ταλαιπωρούσε.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Ο Άρης σας κάνει παρορμητικούς στις κοινωνικές δράσεις. Αγωνίζεστε για ένα κοινό σκοπό μαζί με άλλους, κρατήσετε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις κόντρες με φίλους και παρέες. Στις 25/2 θα υπερασπιστείτε τις ιδέες και τα ιδανικά σας, είστε έτοιμοι να αλλάξετε ότι σας κρατά πίσω, είτε αυτό αφορά σχέση προσωπική, είτε μια συνεργασία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v