Καρκίνος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Ο Ήλιος σας βοηθά να προσεγγίσετε την οικογένειά σας. Έχετε πολλές ασχολίες με ότι αφορά ακίνητα και ειδικά με τον χώρο που κατοικείτε. Πιθανόν να οργανώσετε το σπίτι σας και να δεχθείτε κόσμο. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα που σας βοηθά να ανασυνταχτείτε.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Αυτή η εβδομάδα σε ηθικό και οικονομικό επίπεδο είναι θετική, είτε γιατί θα αγοράσετε πράγματα που θέλατε από καιρό και αυτό θα σας χαροποιήσει, είτε γιατί θα έχετε οικονομικές απολαβές. Σε κάθε περίπτωση επωφεληθείτε των περιστάσεων. Κατά τα άλλα θα είναι μια ουδέτερη εβδομάδα και αυτό το έχετε ανάγκη για να ηρεμήσετε από τα απρόοπτα της προηγούμενης.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Συζητήσεις με την οικογένεια ίσως προκαλέσουν εντάσεις. Οι στόχοι σας δεν συνάδουν με τα θέλω των οικείων σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε πιο διαλεκτικοί. Αποφύγετε κάθε είδους συζητήσεις και συμφωνίες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Ο/Η σύντροφος και οι συνεργάτες μπορεί να σας απογοητεύσουν. Ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να προκαλέσει τριβές με τον/την σύντροφο, αφήστε για αργότερα συζητήσεις που «καίνε». Νομικά θέματα σε σχέση με την οικογένεια ή με ακίνητα μπορεί να σας απασχολήσουν.

v