Καρκίνος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Το πρώτο δεκαήμερο προσπαθεί ώστε η κάθε του μέρα να είναι αρμονική, η καθημερινότητα και η εργασία είναι σημαντική αυτή την εβδομάδα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να αποφεύγετε τις λεκτικές εντάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, ακόμα κι αν βλέπετε ότι σε κάποιες ιδέες διαφέρετε. Αυτό ισχύει και για τους φίλους και τις παρέες σας.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα ως προς τα πρακτικά θέματα. Όμως θα κάνει σχέδια για ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σχέδιο που θα γαληνέψει τις ανασφάλειες και θα κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητα. Τα λόγια του συντρόφου σας θα είναι μία όαση. Ο ρομαντισμός και οι μικρές βόλτες δεν θα λείψουν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. “Μεταμορφώνετε” τον τρόπο που επικοινωνείτε και διαχειρίζεστε την σχέση σας. Μέσα από μία συγκατοίκηση αλλά και μέσα από την απόσταση που βιώνετε, βρίσκετε τον τρόπο να λειτουργήσετε. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας περνούν από μικροσκόπιο. Καλλιτεχνική και επιμορφωτική άνθηση.

v