Καρκίνος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 3-9/5/2021

1ο δεκαήμερο (από 22/6 έως 2/7)
Είναι μία ουδέτερη εβδομάδα για εσάς, αναπροσδιορίζετε κάποιες καταστάσεις. Οι ειδήσεις και τα μηνύματα είναι συγκεχυμένα, ίσως κάνετε κρυφές συζητήσεις. Μην βγάζετε ακόμα συμπεράσματα. Την Κυριακή, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου, θα κρύβετε τα συναισθήματά σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/7)
Ξαφνικά γεγονότα σε συλλογικούς χώρους ή παρέες είναι μέσα στο πρόγραμμα γενικότερα στο επόμενο διάστημα. Είστε επικεντρωμένοι σε μια συλλογική προσπάθεια, όμως ίσως υπάρξουν πιέσεις σε οικονομικά θέματα που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους. Μπορείτε να αναδιοργανωθείτε, καθώς είναι μια ουδέτερη κατά τα άλλα εβδομάδα.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/7)
Μία πολύ ρομαντική περίοδος με πολλές υπερβολές όμως και σε ότι αφορά τις ερωτικές σας σχέσεις. Μην πάρετε ρίσκο για μία συνεργασία ή για μια συλλογική δράση, νομίζω ότι είστε υπεραισιόδοξοι. Ο/Η σύντροφος ή κάποιοι συνεργάτες- συνέταιροι θα έχουν καταλυτική επιρροή στις συνεργασίες και τις σχέσεις  με τους φίλους και τις παρέες σας. Για όσους έχουν γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου το πάθος δεν θα λείψει από την ζωή σας αυτό το διάστημα.

v