Λέων - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Έντονα επικοινωνιακοί αυτό το διάστημα. Γραπτά, συζητήσεις και μετακινήσεις θα γεμίζουν τις μέρες σας αυτή την εβδομάδα. Δίνετε μεγάλη προσοχή στο περιβάλλον, μπορεί να είναι κάποιοι συγγενείς, φίλοι ή αδέρφια που θα σας απασχολήσουν. Γραπτός ή προφορικός λόγος και επιμόρφωση είναι μέσα στις ασχολίες που θα έχετε αυτό το διάστημα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Από τις αρχές της εβδομάδας δείχνετε το πόσο στοργικοί και συμπαθείς μπορείτε να γίνετε. Συγκεντρώνετε τα βλέμματα επάνω σας και δικαιολογημένα γιατί είστε πολύ γοητευτικοί. Ερωτική περίοδος για όλους. Είναι μια ουδέτερη εβδομάδα, έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε πιο εύκολα τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Αποφύγετε να διαπληκτιστείτε με το περιβάλλον σας (συγγενείς, φίλους, αδέρφια κτλ). Επίσης να ξέρετε ότι δεν είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε συμφωνίες, συνεργασίες, δικαστήρια κτλ. Βρείτε αν μπορείτε την «χρυσή» τομή και μην εμπλακείτε σε συζητήσεις με το ταίρι σας, αφού ίσως πείτε λόγια που δεν πρέπει, κινδυνεύετε να εγκλωβιστείτε και να χάσετε το δίκιο σας. Ο Άρης ανάδρομος δείχνει ότι πρέπει να σταματήσετε να είστε παρορμητικοί, αντί αυτού ανασυνταχθείτε για να δράσετε αργότερα.

v