Λέων - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 5-11/6/2023

Η Αφροδίτη στις 5/06 περνά στο ζώδιο σας και ξεκινά ένα διάστημα ερωτικό αλλά και πολύ εξωστρεφή με έντονη διάθεση για παιχνίδι , διασκέδαση και απολαύσεις.

Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους αλλά και αναζωπύρωση του ερωτικού πάθους για τους δεσμευμένους. Γίνεστε πιο λαμπεροί και η γενναιοδωρίας σας ξεχειλίζει. Αυτό το διάστημα θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας νιώθοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Εύνοια θα υπάρχει και στα οικονομικά σας και γενικότερα το διάστημα αυτό τις διέλευσης από το ζώδιο σας θα είναι ευνοϊκό βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό σας και φυσικά εκπληρώνοντας τα θέλω σας.

Προσοχή μόνο εσείς των δύο πρώτων ημερών του πρώτου δεκαημέρου όπου ο Πλούτωνας από το απέναντι σας ζώδιο του Υδροχόου την ίδια ημέρα μπορεί να βγάλει έντονες χειριστικές καταστάσεις προς τον/την σύντροφο σας.

Επίσης προσοχή κοντά στις 11/06 για επιπόλαιες κινήσεις σε σχέσεις αλλά και στα οικονομικά ειδικά για εσάς του πρώτου δεκαημέρου.

Η είσοδος ου Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων στις 11/06 σας κάνει πιο κοινωνικούς και φιλικούς στον κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό σας περίγυρο και σας ωθεί σε νέους στόχους και φιλοδοξίες μετά από ανάλυση και βαθιά σκέψη για τα θέλω σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v