Λέων - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Οι αναταράξεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο έχουν σαν αποτέλεσμα τις κρυφές ενέργειες που ίσως αναγκάζεστε να κάνετε, μπορεί αυτό στην συγκεκριμένη περίπτωση να δώσει κάποιες λύσεις. Μετά τις 25/2, εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του ζωδίου, μπορεί να έχετε κέρδη από κάποια επένδυση ή ένα κρυφό έσοδο. Το πάθος από τις σχέσεις δεν θα λείπει, ούτε κι η ανασφάλεια. Η Πανσέληνος φωτίζει τα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Τακτοποιήσετε ή μάλλον σταθεροποιήστε τους πόρους που βγάζετε τα υλικά αγαθά (τα χρήματα σας εν προκειμένω). Ηθικά θέματα θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Στα μέσα της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις, συμφωνίες και συναντήσεις. Έχετε πολλά να συζητήσετε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Νομικά θέματα που ήταν σε αναμονή, έρχονται στο προσκήνιο. Ο Δίας σας βοηθά να κάνετε μια καλή συνεργασία με κέρδη ή να έχετε τύχη μέσα από ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Ο Άρης δείχνει το μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει σε θέματα καριέρας. Θέλετε να πρωταγωνιστείτε στον κοινωνικό σας κύκλο. Τα εργασιακά θέματα σας αγχώνουν, ίσως πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα, ώστε να φέρετε εις πέρας ένα φιλόδοξο σχέδιο. Άτομα με κύρος διαμορφώνουν το εργασιακό σας περιβάλλον. Προσοχή σε θέματα υγείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v