Λέων - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 3-9/5/2021

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Είναι μία καλή εβδομάδα για εσάς αφού δεν επηρεάζεστε ιδιαίτερα από όψεις. Όμως ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, βρίσκεται σε μια καλή θέση από τις 4/5 και μετά. Έχετε επαφές με ομάδες, συλλόγους, παρέες και γενικά γίνεστε πολύ κοινωνικοί. Την Κυριακή η Αφροδίτη, στον ίδιο τομέα, σημαίνει ότι θα έχετε οφέλη από την συμμετοχή σας σε όλα αυτά, που θα φανούν την επόμενη εβδομάδα. Σίγουρα ο Άρης προκαλεί εσωτερικές εντάσεις, ίσως να υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Μετά την έντονη καθημερινότητα της προηγούμενης εβδομάδας, μπορείτε να ανασυγκροτηθείτε. Οι συνεχείς πιέσεις από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες δυσχεραίνουν την αφοσίωσή σας στους στόχους και την κοινωνική σας καταξίωση.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Αυτή η εβδομάδα θα είναι αμφιλεγόμενη. Έχετε όλη την καλή διάθεση να κατανοήσετε τους άλλους. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες τρέφετε ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο και βασίζεστε σε μία επένδυση ή ελπίζετε στην επιτυχία των στόχων σας. Προσοχή στις υπερβολές, μην υπόσχεστε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Οι συνεργασίες θα βοηθήσουν σε μία επένδυση (ίσως και οικονομικά) αλλά μην εναπόθετε εκεί όλες τις προσδοκίες σας. Σε γενικές γραμμές αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο είναι η καριέρα και οι στόχοι σας.

v