Λέων - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Μια νότα αισιοδοξίας γεμίζει την καρδία και την ζωή, για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Καλλιτεχνικά και συναισθηματικά δρώμενα κάνουν πιο ευχάριστες τις μέρες σας. Προσοχή κατά τις 27/11 σε διαφωνίες που μπορεί να χαλάσουν την καλή κοινωνική σας εικόνα και το καλό κλίμα που έχετε μέχρι τώρα στην καριέρα. Ίσως να είστε επηρεασμένοι από συζητήσεις που γίνονται μέσα στην οικογένεια.

Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, στην αρχή της εβδομάδας συζητάτε και κάνετε συμφωνίες για χρηματοοικονομικά θέματα ή ακίνητα και κληρονομικά με τα μέλη της οικογένειάς σας, έχοντας στην άκρη του μυαλού σας να μην αδικηθεί κανείς.

Το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα προσπαθεί να βρει λύσεις που θα βοηθήσουν την οικογένειά του, βάζοντας στο μικροσκόπιο κάθε πρακτική πλευρά που μπορεί να αλλάξει και να διευκολύνει την καθημερινότητα. Το ίδιο ισχύει και για το χώρο εργασίας. Η επικοινωνία και οι καλές κουβέντες που θα πείτε ή θα σας πουν οι δικοί σας άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιο εύκολα ψυχοσωματικά προβλήματα.

v