Τοξότης - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 23-11 έως 2/12)
Γνωριμίες με ανθρώπους που ανήκουν σε μια ομάδα (παρέα, σύλλογο, κόμμα, εταιρεία κτλ.) σας εξάπτουν το ενδιαφέρον. Θα δώσετε πολύ ενέργεια σε κοινές δράσεις με τους ομοϊδεάτες σας. Γίνεστε πολύ κοινωνικοί και δίνετε μεγάλη σημασία σε ένα κοινό εγχείρημα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Είναι ένα ουδέτερο διάστημα με την Αφροδίτη, από τις αρχές της εβδομάδας, να σας ευνοεί στο να γνωρίσετε καινούργια άτομα που θα σας ενδιαφέρουν και ερωτικά. Είστε αισιόδοξοι και ανοιχτοί στο να συναντήσετε σε ταξίδια άτομα που θα σας εξιτάρουν. Χαρείτε με την εξερεύνηση ακόμα και μέσα στην πόλη που ζείτε.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Ο ανάδρομος Άρης ανακόπτει τα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και την ερωτική σας διάθεση. Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συμφωνίες που έχουν σχέση με μία κοινή δράση π.χ. μια εταιρεία. Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι ότι έχει σχέση με τα οικονομικά σας, μην εμπλέκετε τρίτους ανθρώπους στον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις με παρέες, ομάδες, συλλόγους και ότι έχει σχέση με οικονομικά μεταξύ εσάς και των άλλων. Αποφύγετε τις εντάσεις σε ερωτικά θέματα.

v