Τοξότης - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 23/11 έως 2/12)
Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαήμερου αισθάνεστε πιεσμένοι, αφού δεν μπορείτε να κινηθείτε άνετα, έχετε λιγές συναναστροφές. Η οικογένεια και θέματα ακινήτων είναι αυτά που χρειάζονται την προσοχή σας. Η καθημερινότητα αλλά και τα απρόβλεπτα στο χώρο εργασίας σας έχουν κουράσει. Όμως βρίσκετε πρωτότυπες λύσεις ώστε να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Η Πανσέληνος φωτίζει τις φιλοδοξίες και την καριέρα σας. Η μεγάλη αστάθεια που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα, έχει επηρεάσει την οικογένειά σας αλλά και τα σχέδια που είχατε κάνει για ένα ακίνητο. Πρέπει να βρείτε τη “χρυσή τομή” για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Ήταν αρκετά δύσκολο το προηγούμενο διάστημα για να κάνετε συμφωνίες. Γραφειοκρατικά θέματα έμειναν πίσω και οι συζητήσεις ή οι συναντήσεις όλο αναβαλλόντουσαν. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε όλα τα τρέχοντα ζητήματα, με μεγαλύτερη ευκολία. Έχετε εύνοια σε κάθε είδους εκπαίδευση  καθώς και στις δημόσιες σχέσεις. Το περιβάλλον είναι βοηθητικό, σε κάθε περίπτωση δεν έχετε παρά να ζητήσετε την βοήθεια του. Πετυχημένες σχέσεις και ευχάριστες ειδήσεις.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Αυτό που σας απασχολεί περισσότερο είναι οικονομικά και ηθικά θέματα. Σίγουρα αισθάνεστε ότι τα οικονομικά σας περνούν κρίση, όπως κι ότι θεωρείτε δεδομένο όπως π.χ. η ηθική σας υπόσταση κτλ. Η καθημερινότητα σας κουράζει και αισθάνεστε εχθρικό το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε την υπέρβαση και θα βάλετε ένα τέλος σε ότι θεωρούσατε ότι σας φθείρει, αποφασίζοντας να κάνετε ριζικές αλλαγές σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v