Τοξότης - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Από τις 23/11, ο Ήλιος είναι στο ζώδιό σας, (χρόνια πολλά!). Είστε γεμάτοι ζωντάνια και αισιοδοξία για το μέλλον. Το φως του Ήλιου σας χαρίζει την αισιοδοξία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε μπροστά. Στις 27/11 αισθάνεστε ότι έχετε ένα “μαράζι”, θα έλεγα, που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Συναισθηματικά δεν μπορείτε να εκφραστείτε και η καθημερινότητα το επιβαρύνει όλο αυτό.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μια ουδέτερη εβδομάδα. Στις αρχές θα κάνετε μυστικές συζητήσεις και σχέδια που αφορούν την οικογένεια ή ένα ακίνητο. Βρίσκετε τη συμπαράσταση από τους δικούς σας ανθρώπους, όμως συνεχίζετε και έχετε την αίσθηση ότι πολλά λέγονται πίσω από την πλάτη σας, μέχρι τις 25/11.

Το τρίτο δεκαήμερο θα μιλά για οικονομικά θέματα και σχεδιάζει χωρίς ακόμα να κοινοποιεί. Αναλυτικά, κάτω από μυστικές συνθήκες καταστρώνετε σχέδια και κάνετε συμφωνίες για οικονομικές επεκτάσεις. Θα προσπαθήσετε να ψάξετε σε βάθος τα υπέρ και τα κατά, αυτή την φορά πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει σωστά μία αγορά ή ένα οικονομικό άνοιγμα.

v