Σκορπιός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 18-24/1/2021

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει εντάσεις στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Προσοχή, γιατί στις σχέσεις με τον/την σύντροφο ή τους άμεσους συνεργάτες υπάρχει νευρικότητα, όμως κι εσείς μπορεί να έχετε επιθετικό λόγο. Απρόσμενη τροπή θα πάρει μία διαφωνία στα πλαίσια της οικογένειας, που θα επηρεάσει και την συντροφική σας σχέση. Κατεβάστε τους τόνους και μη μεγαλοποιείτε κάθε διαφωνία που μπορεί να έχετε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αποφύγετε τις ρίξεις για θέματα που αφορούν ακίνητα. Στο τέλος της εβδομάδας, σας καταπιέζουν οι κανόνες και οι υποχρεώσεις στο σπίτι.

Το δεύτερο δεκαήμερο κάνει συζητήσεις για οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα. Πρέπει να μιλήσετε με τους δικούς σας για πράγματα που σας απασχολούν. Μικρές μετακινήσεις και γραφειοκρατικά θέματα για ακίνητα θα είναι μέσα στις ασχολίες αυτής της εβδομάδας. Ευχάριστες συζητήσεις και μηνύματα θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το περιβάλλον είναι θετικό απέναντί σας. Ευχάριστες μικρές διαδρομές. Εύνοια σε γραπτό και προφορικό λόγο, καθώς και σε γραφειοκρατικά θέματα.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει μια ουδέτερη εβδομάδα. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, όμως πρέπει να αναδιοργανωθείτε. Μετά τις 22/1 συζητήσεις και μετακινήσεις για θέματα ακινήτων και οικογένειας.

v