Σκορπιός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 27/7-2/8/2020

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη αφού δεν υπάρχουν όψεις στο πλανητικό σκηνικό να σας επηρεάζουν. Το κύριο μέλημά σας είναι η κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση. Αισθάνεστε όμως έντονα την ευθύνη, έτσι ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι βάζετε στόχους για να μπορέσετε να τους πραγματοποιήσετε αργότερα.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Η καθημερινότητα είναι δύσκολη, μπορεί να υπάρχουν και εντάσεις στο χώρο εργασίας. Εσείς όμως έχετε την δική σας φιλοσοφία που έρχεται σε αντιπαράθεση με την πραγματικότητα ή με την πρακτική πλευρά της ζωής. Κρατήσετε χαμηλούς τόνους και προσέχετε την ψυχική και σωματική σας υγεία.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Αυτή η εβδομάδα είναι έντονη σε συναισθήματα, που πολλές φορές θα αντικρούονται μεταξύ τους. Απογοήτευση και έντονο πάθος για μια ερωτική σχέση από την μία, και από την άλλη μεγάλη έμπνευση και δημιουργία. Εύνοια στον γραπτό και προφορικό λόγο. Μεγάλη κοινωνικότητα, αναγνώριση και καλλιτεχνική διάθεση. Ο έντονος λόγος και η έπαρση μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαλότητες με το περιβάλλον π.χ. συγγενείς, φίλους, όμως εσείς είστε έτοιμοι να ξεκαθαρίσετε σε βάθος καταστάσεις που σας πιέζουν.

v