Σκορπιός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 12-18/4/2021

1ο δεκαήμερο (από 24/10 έως 2/11)
Αυτή η εβδομάδα είναι ουδέτερη για εσάς. Η Αφροδίτη μετά τις 14/4 φέρνει αρμονία στις σχέσεις με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/11)
Ο Ουρανός επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου δημιουργώντας τάσεις ανεξαρτησίας ή επανάστασης στον/στην σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Υποχρεώσεις στην οικογένεια ή πιέσεις που αφορούν ένα ακίνητο δυσκολεύουν τις σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα όμως είναι ουδέτερη, όποτε έχετε τη δυνατότητα να χειριστείτε τις καταστάσεις.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 22/11)
Η νέα Σελήνη προτρέπει να αλλάξετε τρόπο σε ότι αφορά την καθημερινότητα αλλά και την υγεία σας. Οπότε κάντε μια νέα αρχή, ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και υιοθετήστε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, σε ότι αφορά την εργασία, μπορεί να έχετε ένα καινούργιο αντικείμενο απασχόλησης. Σε όλα αυτά θα βοηθήσει η οικογένεια, η οποία είναι πηγή αισιοδοξίας. Ότι αφορά κληρονομικά θέματα, οικονομικές υποχρεώσεις ή ακίνητα θα γίνουν δράσεις που θα είναι υπέρ σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες θα προωθήσουν πολλά από τα θέματα της οικογένειας. Προσοχή στην αρχή και το τέλος της εβδομάδας, περιορίστε τα πάθη και μην πείτε λόγια που μπορεί να σας φέρουν σε ρήξη με το περιβάλλον. Καλό επίσης θα είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v