Σκορπιός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Ο Ερμής ανάδρομος στο πρώτο δεκαήμερο δυσκολεύει τις συζητήσεις, καθυστερεί τις συναντήσεις. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικές εντάσεις και λόγια που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Στις 24/10 μπαίνει ο Ήλιος στο δεκαήμερο (χρόνια πολλά!) έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, όμως λόγω του ανάδρομου Ερμή οι παρεξηγήσεις δεν θα λείπουν.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα διανύσει μια ήρεμη περίοδο με εξαίρεση τους γεννημένους στο από 10-14/11, που στην αρχή της εβδομάδας θα έχουν μεγάλες εντάσεις με το περιβάλλον τους και η καθημερινότητα θα θυμίζει εμπόλεμη κατάσταση. Προσοχή στις μετακινήσεις και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις. Την ίδια στιγμή θα έχετε τη συμπαράσταση από ομάδες ανθρώπων. Θα είστε αρκετά κοινωνικοί και ο γραπτός και προφορικό σας λόγος θα έχει μεγάλη απήχηση.

Το τρίτο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιο αισιόδοξο, βγαίνει από τα στενά όρια του περιβάλλοντος και κάνει τις υπερβάσεις που ήθελε εδώ και καιρό. Συναισθηματικά αισθάνεστε ότι διώχνετε τα “βαρίδια” από πάνω σας, οι παρέες και γενικά οι συλλογικοί χώροι σας βοηθούν να εκφραστείτε πιο εύκολα. Κατοχυρώνετε κάποιες ιδέες σας αλλά και ερωτικά βρίσκετε ανταπόκριση και ζείτε έντονα, επίσης μπορείτε να κάνετε πιο μόνιμη την θέση σας σε μια ομάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v