Δίδυμοι - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 5-11/6/2023

Για εσάς τους Διδύμους η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα σας κάνει πιο κοινωνικούς με πολλές ευχάριστες επαφές, πιο επικοινωνιακούς με πολλές μετακινήσεις και ταξίδια και πολλές ερωτικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε αυτές τις μετακινήσεις σας.

Ένα διάστημα με έντονο φλερτ όπου θα εστιάσετε περισσότερο να περάσετε καλά και όχι για κάτι πιο σοβαρό. Επίσης ευκαιρίες θα σας δοθούν και για οικονομικά ανοίγματα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε με το επικοινωνιακό σας ταλέντο.

Η είσοδος του Ερμή ως κυβερνήτης σας στο ζώδιο σας στις 11/06 θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και δύναμη στην επικοινωνίας σας και τις ευκαιρίες για πολλές επαφές και συζητήσεις αλλά και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, επίσης την ίδια ημέρα συναντώντας ο Ερμής τον Πλούτωνα ανάδρομο από το ζώδιο του Υδροχόου θα βοηθήσει εσάς των πρώτων ημερών να γίνετε περισσότερο παρατηρητικοί και να σκεφτείτε σε βάθος ώστε να πετύχετε αυτά που θέλετε. Πολύ καλή περίοδος για όσους είσαστε σε αναζήτηση εργασίας.

v