Δίδυμοι - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/5)
Είστε επικεντρωμένοι στους στόχους σας. Η καριέρα είναι πολύ σημαντική για εσάς αυτό το διάστημα. Μέσα από ξαφνικές και δύσκολες εμπειρίες που ζήσατε, μπορεί να ξεπηδήσουν ιδέες που θα βοηθήσουν κάποιο στόχο που έχετε στο μυαλό. Από τις 25/2 γίνεστε αποδεκτοί από κοινωνικούς κύκλους και άτομα με κύρος σας συμπαθούν, αρά πιθανόν να έχετε τη βοήθεια τους. Η Πανσέληνος στις 27/2 σας “επιβάλει” να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην οικογένεια, έστω κι αν πρέπει να “χαμηλώσετε” τις φιλοδοξίες σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/6)
Αυτή την εβδομάδα έχετε την ευκολία να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών και ταξιδιών (μικρών). Συζητήσεις και συναντήσεις θα είναι ευχάριστες. Πραγματικά είστε πιο αισιόδοξοι κι αυτό βοηθά να “ανοίξετε τα φτερά σας” σε φιλοσοφικά, νομικά, ακόμα και θρησκευτικά θέματα, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/6)
Υπάρχει ανταγωνισμός κι ίσως αθέμιτος, που ακόμα δεν μπορείτε να διακρίνετε. Όμως από την άλλη μπορεί να αισθάνεστε εσωτερική ένταση ή σας ταλαιπωρούν ψυχοσωματικά προβλήματα. Αν υπάρχουν οικονομικά θέματα που έχουν σχέση με άλλους ή έχουν σχέση με τα οικονομικά του συντρόφου, τότε θα έχετε έναν απόλυτο τρόπο που θα θελήσετε να διευθετήσετε το ζήτημα που σας απασχολεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v