Δίδυμοι - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 23-29/11/2020

Το πρώτο δεκαήμερο είναι προσηλωμένο στις διαπροσωπικές του σχέσεις. Η καθημερινότητα κυλούσε ομαλά μέχρι τώρα, αυτή την εβδομάδα όμως ψυχικά νιώθετε ταραγμένοι, αυτό δεν σας βοηθά να αντιμετωπίσετε πρακτικά θέματα με ηρεμία. Ίσως κάποια νέα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας προσωρινά σας αναστατώσουν.

Εσείς που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο θα κάνετε συζητήσεις και συμφωνίες για θέματα που αφορούν τη δουλειά και την καριέρα σας. Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και οι στόχοι σας δεν επιτυγχάνονται όπως θα θέλατε, τώρα έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Υπάρχουν καλές προθέσεις και η καθημερινότητα ή οι εργασιακές σας σχέσεις θα είναι πιο ομαλές.

Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει να συνδιαλλαχθεί και να μιλήσει για οικονομικά θέματα. Αναλυτικά είναι ανάγκη να συζητήσετε για κάποια χρηματοδότηση ή για μια διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων που αφορούν τρίτους (δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά κ.α.) Γραφειοκρατικά και πρακτικά θέματα θα τακτοποιηθούν θετικά προς εσάς, με αποτέλεσμα να κάνετε και κάποιες οικονομικές συμφωνίες που θέλατε.

v