Ζυγός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 22-28/2/2021

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Ο Κρόνος επηρεάζει αυτούς που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεκαήμερου, στον τομέα του έρωτα και της διασκέδασης. Έχετε λίγα περιθώρια να εκφραστείτε ελεύθερα, όμως μπορείτε να μεθοδεύσετε ένα δημιουργικό σχέδιο και να περιμένετε το αποτέλεσμα. Σας απασχολούν καθημερινά θέματα και εκεί έχετε δώσει όλη σας την προσοχή. Όμως και ότι αφορά την υγεία και την εργασία δεν πρέπει να παραμελούνται. Οικονομικά θέματα, που έχουν σχέση με την εργασία, μπορεί να λυθούν με ξαφνικό τρόπο. Η Πανσέληνος επηρεάζει την ψυχολογία σας, είστε κλεισμένοι στον εαυτό σας κι η απομόνωση δεν είναι κάτι που σας ταιριάζει. Μην ξεχνάτε ότι η κακή ψυχολογία επηρεάζει και το σώμα μας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις χωρίς εμπόδια για το επόμενο διάστημα. Τα μπερδεμένα μηνύματα κι η ασυνεννοησία τείνουν να περάσουν. Ο Δίας δίνει τύχη σε θέματα παιδιών, ερωτικών σχέσεων, τυχερών παιχνιδιών, αλλά το κυριότερο, στη δημιουργία. Βέβαια να προσέχετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, εσείς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Ο Άρης για να λειτουργήσει πιο ανώδυνα πρέπει να εμβαθύνετε στα γεγονότα που σας συμβαίνουν και αγωνιστείτε για να βγάλετε τα θετικά στοιχεία που έχετε μέσα σας. Μπορείτε λοιπόν, μέσα από μία διάθεση εξομολόγησης, να καταλάβετε και τους οικείους σας, ανακαλύπτοντας τι είναι αυτό που άλλαξε στην οικογενειακή ζωή και τι πρέπει να πεταχθεί για να αναζωογονηθούν πάλι οι σχέσεις σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v