Ζυγός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Ο Ήλιος στο ζώδιο σας (χρόνια πολλά!), λάμπετε χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια. Έχετε μεγάλη ζωτικότητα και είστε δημιουργικοί σε ότι καταπιάνεστε. Αυτή η εβδομάδα σας αφήνει να χειριστείτε όποιο θέμα σας απασχολεί με μεγαλύτερη άνεση, είναι ένα εποικοδομητικό διάστημα. Η αυτοπεποίθηση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Από τις αρχές της εβδομάδας σας επηρεάζει θετικά η Αφροδίτη, χαρείτε την παρέα σας, βρείτε κοινές δράσεις που θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Πάντα, όταν ανήκουμε σε μια παρέα έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά και συμπαράσταση, αρκεί να μην χάνουμε την ατομικότητά μας. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται συναισθηματικά γι σας και ανήκουν σε μια ομάδα, σύλλογο, παρέα κτλ. που συμμετέχετε. Γενικά είναι μια ουδέτερη εβδομάδα.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Ο Ερμής στο δικό σας δεκαήμερο, αν και πάντα βοηθά στην κοινωνικοποίηση αυτή την φορά σας εξωθεί στα άκρα, συζητήσεις με άτομα στις οικογένειας μπορεί να εκτροχιαστούν. Προσοχή γιατί τα «πικρά» λόγια μέσα σε μια οικογένεια είναι ότι χειρότερο σε λεκτικές αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε κάθε προσβολή και απότομη έκφραση που θα πικράνει τον συνομιλητή σας. Ίσως είστε απογοητευμένοι από την συμπεριφορά των δικών σας ανθρώπων γι’ αυτό αφήστε να καταλαγιάσει ο θυμός, αφού τα λόγια φεύγουν χωρίς επιστροφή. Προσπαθήστε να μετριάσετε τα νεύρα σας. Ο/Η σύντροφός και οι συνεργάτες μπορεί να είναι εριστικοί απέναντι σας.

v