Ζυγός - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιουλίου 2020

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Ξεχάστε τις σημαντικές αποφάσεις τις αρχές του μήνα, μέχρι τις 10/7 ο Ερμής είναι ανάδρομος και επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης. Η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα μέχρι 11/7 όμως σας ευνοεί για να είστε πιο ξέγνοιαστοι και πιο αισιόδοξοι. Εύνοια σε σπουδές και ότι έχει σχέση με το εξωτερικό. Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας και κάποιοι από αυτούς θα ενδιαφέρονται για εσάς και συναισθηματικά (ερωτικά). Ο Άρης απέναντί σας ίσως προκαλέσει εκνευρισμό με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Προσοχή στις 8/7 σε συνεργασίες γιατί θα υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις και αυτό θα έχει επίπτωση και στην καριέρα  ή τους στόχους σας. Ο Ερμής ορθοδρομεί και από τις 11-22/7 κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία  με προϊστάμενους και γενικά με πρόσωπα κύρους. Μετακινήσεις και συμφωνίες σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα επικεντρώνεστε μαζί με άλλους σε κοινούς σκοπούς και στόχους. Κοινωνική ζωή.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Θέλετε να καταξιωθείτε και δίνετε όλη σας την ενέργεια ώστε να καταφέρετε να ανέλθετε και κοινωνικά αλλά και εργασιακά σε μεγαλύτερη κλίμακα, δεν θα είναι κάτι εύκολο όμως αξίζει να προσπαθήσετε. Η έκλειψη στις 5/7 δείχνει ότι όσο επικεντρώνεστε στην καριέρα τόσο χάνετε κάτι από την οικογενειακή σας ζωή. Σταθμίστε τα υπέρ και τα κατά και κρατήστε τις ισορροπίες αν δεν θέλετε να έχετε απώλειες. Από τις 11-25/7 θα έχετε τη εύνοια της Αφροδίτης και η διάθεσή σας γίνεται πολύ καλύτερη, είστε αισιόδοξοι και μπορείτε να έχετε προοπτικές και στόχους. Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στην ζωή σας, συναισθηματικά είστε ανοιχτοί να γνωρίσετε διαφορετικούς ανθρώπους που θα έχουν και συναισθηματικό ενδιαφέρον. Εύνοια σε σπουδές και εξωτερικό. Ο Άρης από 15-31/7 προκαλεί εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Φροντίστε τώρα που «ξέρετε», να κρατάτε χαμηλούς τόνους με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Ο Ερμής στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε ορθή φορά κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία και σταματούν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια στην καριέρα σας, δεν είναι «ρόδινα» αλλά τουλάχιστον θα μπορείτε να συνεννοηθείτε. Ο Ουρανός επηρεάζει μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί στις αρχές του δεκαήμερου με ανατροπές σε οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Η καθημερινότητα στο σπίτι και την οικογένεια, για πολλούς από εσάς, δεν είναι η ίδια και αυτό το μήνα θα προσπαθείτε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις που δημιουργούνται κατά περίπτωση. Ο Ήλιος στο μεσουράνημα από 11-22/7, που βρίσκονται οι στόχοι, η καριέρα και η κοινωνική σας καταξίωση τονίζονται, γιατί εκεί θα δώσετε πολύ από την ενέργειά σας. Η νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα προτρέπει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να βρείτε άλλους τρόπους για να φτάστε στους στόχους σας, και όλα αυτά πάντα σε συνδυασμό με τις ανάγκες της οικογένειας. Η Αφροδίτη την τελευταία εβδομάδα του μήνα σας ανανεώνει, επιτέλους βρίσκετε την αισιοδοξία να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους ή να χαρείτε την περιπέτεια της ανακάλυψης. Άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί από εσάς, σας συμπαθούν ίσως και κάτι περισσότερο. Σχεδιάστε τις διακοπές σας. Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος ανατροπές και διλλήματα.

v