Ζυγός - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 24/9 έως 2/10)
Το πρώτο δεκαήμερο ξεκινά με τους δύο μεγάλους πλανήτες να του κάνουν ποδαρικό. Ευκαιρίες για καινούργιες πηγές χαράς θα έχετε όλο αυτό το διάστημα. Βάλτε στόχους και σταθεροποιήστε μία ερωτική σχέση, τα παιδιά θα είναι πηγή δημιουργίας. Ο Άρης από 6-26/1 θα είναι σε μία δύσκολη θέση για εσάς, θα έχετε να παλέψετε με παλιές ιστορίες και πολύ πιθανόν εκτός από την ψυχολογική ένταση, να υπάρχουν και πρακτικά θέματα που πρέπει να αγωνιστείτε, όπως θέματα με τα οικονομικά του συντρόφου σας ή με οικονομικές εκκρεμότητες σε τρίτους π.χ. δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες κτλ. Κοντά στις 13/1 σας βάζουν φρένο σε ένα δημιουργικό σχέδιο λόγω οικονομικών διαφορών. Γενικά αποφύγετε τα ρίσκα όλο τον μήνα. Όμως δεν είναι μόνο δύσκολα τα πράγματα, αντίθετα θα έχετε γύρω σας αγαπημένους ανθρώπους και νεαρά άτομα που θα επικοινωνείτε, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Επικεντρώνεστε μετά τις 19/1 και μέχρι το τέλος του μήνα στα χόμπι και σε δραστηριότητες που σας κάνουν χαρούμενους, σημαντικοί άνθρωποι σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Η Πανσέληνος στις 28/1 είναι πολύ θετική για εσάς γιατί φωτίζει το κομμάτι του έρωτα της δημιουργίας αλλά και της κοινωνικότητας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/10)
Το δεύτερο δεκαήμερο είναι προσηλωμένο στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας από 1-10/1. Στην συνέχεια από 15-21/1 θα έχετε συναντήσεις και συζητήσεις που θα σας δίνουν χαρά. Το φλερτ θα είναι κυρίαρχο στην ζωή σας αυτό το διάστημα και τα μηνύματα που θα λαμβάνετε θα είναι ευχάριστα. Η οικογένεια θα είναι μια αγκαλιά για εσάς, οι σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα είναι αρμονικές και θα ξέρετε ότι εκεί θα βρίσκετε τη συμπαράσταση που χρειάζεστε για να πάτε παρά κάτω. Στο τέλος του μήνα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και μάλιστα με έντονο τρόπο, ίσως να έχετε να παλέψετε με Ερινύες του παρελθόντος.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/10)
Το τρίτο δεκαήμερο, τις πρώτες μέρες του χρόνου, θα έχει να αντιμετωπίσει την ένταση των άλλων. Οι συζητήσεις μέχρι τις 8/1 θα αφορούν οικογενειακά θέματα ή ακίνητα. Το ίδιο διάστημα φίλοι και συγγενείς θα είναι κοντά σας, ευχάριστες συναναστροφές, μικρές χαρούμενες διαδρομές με αγαπημένα πρόσωπα. Η νέα Σελήνη στις 13/1 βρίσκεται στον τομέα της οικογένειας και των ακινήτων. Εκείνη την περίοδο πολύ πιθανόν να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, ίσως είναι καιρός να αλλάξουν κάποιες συνθήκες προβληματικές που χρονίζουν. Τις τελευταίες δέκα μέρες φεύγει το βαρύ κλίμα των προηγούμενων ημερών, οι συνθήκες ομαλοποιούνται στο χώρο του σπιτιού και αντιλαμβάνεστε ότι η οικογένεια σας συμπαραστέκεται και η μεταξύ σας διενέξεις έχουν καταλαγιάσει. Το ίδιο διάστημα θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις, συζητήσεις και μικρές μετακινήσεις που θα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Ευχάριστα νέα και μηνύματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v