Τοξότης - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 23/11 έως 2/12)
Το πρώτο δεκαήμερο έχει “βοηθούς” το Δία και τον Κρόνο στο να κοινωνικοποιηθεί. Εύνοια σε κάθε είδους επιμόρφωση και ευκαιρίες σε συμφωνίες και επικοινωνία. Ο Άρης για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα θα κάνει κουραστική την καθημερινότητα. Αντιθέσεις και συγκρούσεις σε εργασιακά θέματα θα δημιουργούν ένα έντονο κλίμα. Θα είναι δύσκολο να ξεκουραστείτε γιατί θα τρέχετε να διεκπεραιώσετε διαφορές εκκρεμότητες. Εύνοια στα οικονομικά με την δυνατότητα να αγοράσετε και κάτι που θα σας ευχαριστεί από 8-16/1. Η Πανσέληνος τις 28/1 είναι θετική για εσάς. Αρχίζετε να βλέπετε το ποτήρι μισό γεμάτο, αυτό είναι σημαντικό γιατί με αισιοδοξία προχωράτε ώστε να κατακτήσετε τους στόχους σας.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/12)
Το δεύτερο δεκαήμερο, τις πρώτες δέκα μέρες, επικεντρώνετε στο να αυξήσει τα έσοδά του. Από 15-21/1 θα βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, διεκπεραιώσεις, γραπτός και προφορικός λόγος καθώς και εμπορικά θέματα θα γεμίζουν τη μέρα σας. Την εύνοια στα οικονομικά θα την καταλάβετε στα μέσα του μήνα. Υλική και ηθική ικανοποίηση από 17-24/1. Στο τέλος του μήνα θέλει λίγο προσοχή σε θέματα υγείας και στα ατυχήματα λόγω βιασύνης. Ο Ποσειδώνας και αυτό το μήνα σας κάνει να μην βλέπετε αντικειμενικά τις καταστάσεις και ειδικά ότι αφορά οικογενειακά θέματα.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 21/12)
Το τρίτο δεκαήμερο, τις πρώτες μέρες του μήνα, οι συζητήσεις του θα αφορούν τα οικονομικά. Μέχρι τις 6/1 αγωνίζεστε να προσεγγίσετε το ερωτικό σας ταίρι. Η Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας μέχρι τις 8/1 σας κάνει γοητευτικούς και συνάμα πολύ ερωτικούς. Στα μέσα του μήνα η μεγαλύτερη ενασχόλησή σας θα έχει να κάνει με τα οικονομικά, σχέδια για περισσότερα έσοδα είναι σε προτεραιότητα. Η νέα Σελήνη είναι ενδεικτική στο να σας επισημάνει ότι κάτι δεν χειρίζεστε σωστά στον οικονομικό τομέα, προσοχή για να μην έχετε απώλειες. Ηθικά σταματήστε να κάνετε “εκπτώσεις” και κρατήστε ένα επίπεδο που θα σας κάνει να εκτιμάτε τον εαυτό σας. Οι τελευταίες δέκα μέρες του μήνα μπορεί να έχουν πολύ “τρέξιμο”, αλλά αισθάνεστε πιο ξέγνοιαστοι και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στην κοινωνική σας ζωή. Έχετε ανάγκη την επικοινωνία γι’ αυτό μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

v