Υδροχόος - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 31/1)
Ένα καινούργιο κεφάλαιο αρχίζει για του Υδροχόους το 2021, προς στιγμής αυτοί που επηρεάζονται είναι οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Οι ευκαιρίες θα περνούν από μπροστά σας, δεν έχετε παρά να κάνετε την σωστή επιλογή. Βγαίνοντας από την χρονιά που διανύουμε ένα θα είναι σίγουρο, ότι θα βγείτε πιο σοφοί. Στις αρχές του μήνα θα υπάρχει ένταση ώστε να τα προλάβετε όλα, προσοχή στις μετακινήσεις. Από 8-16/1 θα είστε πολύ κοινωνικοί, πολλές συζητήσεις, μικρές μετακινήσεις και διεκπεραίωση εμπορικών ή γραφειοκρατικών θεμάτων θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Το ίδιο διάστημα είστε φειδωλοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας. Ο Άρης από 6-26 φέρνει εντάσεις σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τα ακίνητα. Όλο αυτό το διάστημα αποφύγετε κάθε έκρυθμη κατάσταση και κρατήστε χαμηλούς τόνους ειδικά 12-13/1. Στις 19/1 μπαίνει ο Ήλιος στο δεκαήμερο σας, είστε γεμάτοι ενέργεια αλλά και πολλά νεύρα. Είστε οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στο ζωδιακό κύκλο, βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια θετικά. Η Πανσέληνος γίνεται απέναντί σας και σας δείχνει την ευμετάβλητη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Δώστε την ανάλογη προσοχή και στους άλλους, έχουν ανάγκη από την κατανόησή σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 8/2)
Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 10/1 θα κάνει σχέδια που δεν μπορούν ακόμα να κοινοποιήσουν. Το διάστημα από 15-21/1 είστε αρκετά κοινωνικοί, λέτε άνετα τη γνώμη σας και οι ιδέες σας χαίρουν την αποδοχή των άλλων. Συζητήσεις, μετακινήσεις και συμφωνίες ευνοούνται αυτό το διάστημα. Την ίδια περίοδο σας απασχολεί ένας κρυφός έρωτας ή έχετε έσοδα από κρυφές πηγές ή έσοδα που προέρχονται από ενέργειες του παρελθόντος. Στο τέλος του μήνα γίνεστε παράτολμοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Φυσικά να αποφεύγετε τις εντάσεις. Λόγω της βιασύνης, καλού-κακού, προσέχετε και τα ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

3ο δεκαήμερο (από 9 έως 19/2)
Το τρίτο δεκαήμερο, στις αρχές του μήνα, θα αισθανθεί ότι η καθημερινότητα έχει πολύ ένταση. Όσοι έχετε κοντά σας νεαρά άτομα πιθανόν να σας εκνευρίσουν. Θα είναι επιθετικός ο τρόπος που μιλάτε και η βιασύνη θα προκαλεί μικροατυχήματα. Αν όλη αυτή την ενέργεια που έχετε την διοχετεύσετε θετικά, θα διεκπεραιώσετε πολλές εκκρεμότητες. Από 1-8/1 θα κάνετε μυστικές συμφωνίες και συζητήσεις. Μην αναπαράγετε νέα που δεν είστε σίγουροι ότι ευσταθούν. Την ίδια περίοδο οι φίλοι, οι παρέες και οι ομοϊδεάτες δείχνουν ότι σας αποδέχονται και δεν κρύβουν την συμπαράσταση τους προς εσάς. Από τις 10-19/1 μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε σχέδια για το μέλλον που θα υλοποιηθούν αργότερα. Υπάρχει μία τάση να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην κοινοποιείτε τις αποφάσεις σας. Στις 13/1 που είναι η νέα Σελήνη, κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας και το παρελθόν ξαναγύρνα στο μυαλό σας. Με τον Ερμής από 22/1 και μέχρι το τέλος του μήνα θα είστε στο επίκεντρο διαπραγματεύσεων. Πολλές συναντήσεις και μετακινήσεις για να διεκπεραιώσετε (φανερά πια) θέματα που σας ενδιαφέρουν. Στο συναισθηματικό κομμάτι μπορεί να αισθανθείτε ότι δεν έχετε αυτό που θέλετε, όμως οικονομικά έσοδα μπορεί να υπάρχουν για να μπορείτε να ξοδέψετε ή ακόμα και να τα χαρείτε.

v