Ιχθείς - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 20 έως 29/2)
Το πρώτο δεκαήμερο θα προσφέρει σε όλους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως ψυχολογικά μπορεί να αισθάνεστε ένα “βάρος”. Ο Άρης σχεδόν όλο το μήνα σας δημιουργεί μεγάλη κινητικότητα και ένταση, που βγαίνει όμως στοιχειοθετημένα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι λόγω βιασύνης στις 12-13/1 μπορεί να πείτε μια κουβέντα παρά πάνω, επίσης να προσέχετε και τις μετακινήσεις. Από 8-16/1 δεν μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε τα λεγόμενα των άλλων, είναι πολύ φυσικό αφού δεν μιλάνε καθαρά. Οι φίλοι και οι παρέες σας στηρίζουν, περνάτε όμορφα σε μία κοινή δράση. Μετά τις 19/1 αποφασίζετε ότι θα πρέπει να κάνετε τα σχέδιά σας πιο απομονωμένοι. Η Πανσέληνος για εσάς γίνεται στον τομέα της υγείας και της καθημερινότητας, αυτό που πρέπει να λάβετε υπ’ όψη είναι ότι έχετε “μαζέψει” αρκετά μέσα σας κι αυτό δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Ο τρόπος που ζείτε, η διατροφή και η ψυχική σας υγεία φωτίζονται με αυτή την Πανσέληνος κι εκεί πρέπει να δώσετε την προσοχή σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/3)
Το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι τις 10/1 είναι πολύ κοινωνικό και περιστοιχισμένο από συγγενείς και φίλους. Από τις 15-21/1 σίγουρα θα υπάρχει παρασκήνιο κι ότι ακούτε δεν είναι πάντα η αλήθεια, οπότε μην αναπαράγετε τα νέα που δεν ξέρετε ότι αληθεύουν. Θα καταλάβετε από 17-24/1 ότι οι φίλοι, οι παρέες και οι ομάδες που είστε μέλη, συμπαραστέκονται και σας στηρίζουν. Επίσης μπορεί ένα άτομο από αυτούς τους χώρους θα ενδιαφερθεί συναισθηματικά για σας. Στο τέλος του μήνα έντονη κινητικότητα και κούραση σε μετακινήσεις και επικοινωνία.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/3)
Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή του μήνα, πρέπει να προσέχει τις οικονομικές του παρορμήσεις. Από τις 1-8/1 δύο τινά θα συμβαίνουν πρώτον θα είστε σε συνεχή κίνηση με συμφωνίες και επικοινωνία και δεύτερον εύνοια από άτομα με κύρος και εξουσία ή εύνοια σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης. Δίνετε πολύ από την ενέργειά σας στην κοινωνική ζωή, είστε έτοιμοι να κάνετε σχέδια για μια κοινή δράση. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να κάνετε καινούργιες σχέσεις και να κοινωνικοποιηθείτε, μία καινούργια αρχή με φίλους και συγγενείς είναι εφικτή αυτό το διάστημα. Τις τελευταίες δέκα μέρες του μήνα είναι πιθανό να λέγονται λόγια πίσω από την πλάτη σας ή εσείς να το ρίξετε στο κουτσομπολιό. Είστε τόσο αγαπητά άτομα που οι φίλοι και οι παρέες θα σας στηρίζουν και θα σας αποδέχονται όπως είστε, μάλιστα μέσα από τις κοινωνικές ομάδες που κινήστε μπορεί να έχετε και ανθρώπους που ενδιαφέρονται και συναισθηματικά για εσάς.

v