Αιγόκερως - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 5-11/6/2023

Για εσάς τους Αιγόκερους η είσοδος της Αφροδίτης ζώδιο του Λέοντα στις 5/06 θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην διεκπεραίωση των οφειλών σας προς τρίτους, δάνεια, εφορίες, ασφάλειες η αν ασχολείστε με τα οικονομικά της οικογένειας όπου θα πρέπει να βρείτε τρόπους να διεκπεραιώσετε.

Στον αισθηματικό τομέα καλό θα είναι να φανερώσετε τα αισθήματα σας στον /την σύντροφο σας και να μην τα κρατάτε μέσα σας αλλά κα για εσάς τους δεσμευμένους να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν.

Η είσοδος του Ερμή στις 11/06 στο ζώδιο των Διδύμων σας ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα της δουλειά σας και να τα προωθήσετε, τις επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και θέματα υγείας και της φυσικής σας κατάστασης όπου μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε και να εντάξετε στην καθημερινότητα σας διατροφή και άσκηση.

Για εσάς των τριών τελευταίων ημερών του Τρίτου δεκαημέρου η διέλευση του Πλούτωνα ανάδρομου στις 11/06 στο ζώδιο σας θα ολοκληρώσει τις ριζικές αλλαγές και θα σας μεταμορφώσει εσάς τους ίδιους σε έναν άλλο άνθρωπο αλλά και τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας.

v