Αιγόκερως - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 22 έως 31/12)
Το πρώτο δεκαήμερο όλο το μήνα πρέπει να έχει τις “κεραίες” του ανοιχτές γιατί μπορεί να υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες. Ο Κρόνος όμως σας λέει να κάνετε οικονομίες γιατί οι καιροί είναι χαλεποί. Ο Ουρανός σας προσφέρει εκπλήξεις σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα. Ο Άρης από τις 6-26/1 σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς στον τρόπο που διεκδικείτε ερωτικά το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δείχνετε μεγάλη αποφασιστικότητα στο να κάνετε ένα δημιουργικό εγχείρημα να “δουλέψει”. Μην είστε σπάταλοι και διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας στις 13/1. Η Αφροδίτη περνά από το δεκαήμερο σας από τις 8-16/1, αυτό σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς, θα είναι μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδος. Η Πανσέληνος φωτίζει τον οικονομικό και ηθικό τομέα της ζωή σας. Η αλήθεια δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από αυτό που ήδη διαισθάνεστε, αν έχετε εκκρεμότητες δεν έχετε παρά να τις τακτοποιήσετε, αν δεν εθελοτυφλείτε θα βρείτε σίγουρα την λύση.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/1)
Το δεύτερο δεκαήμερο από 1-10/1 έχει τον ζωοδότη Ήλιο που του χαρίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση (χρόνια πολλά!). Είναι ένας καλός μήνας για εσάς, προσπαθήστε να κάνετε πράξη τα θέλω σας, έχετε βοήθεια και από το περιβάλλον. Στα μέσα του μήνα συζητήσεις και συναντήσεις θα έχουν σαν αντικείμενο τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη από 17-24/1 θα βρίσκεται στο δεκαήμερο σας και η γοητεία σας δεν θα μένει απαρατήρητη, είναι μία αρκετά ερωτική περίοδος, φροντίστε γενικά να περάσετε όμορφα. Στο τέλος του μήνα διεκδικείτε την καλοπέραση, αλλά κάνετε και πράξη δημιουργικά σχέδια. Προσφέρετε στους άλλους κι αυτό θα σας δώσει χαρά.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/1)
Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή του μήνα θα έχει ένταση σε σχέση με ένα ακίνητο ή με την οικογένεια. Το ίδιο διάστημα θα έχετε έξυπνες ιδέες. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα εκφράζεστε με μεγάλη άνεση. Συγχρόνως συναισθηματικά αισθάνεστε εγκλωβισμένοι, ίσως κάτι σας έχει απογοητεύσει. Ο Ήλιος μπαίνει στο δεκαήμερο σας από 10-19/1 (χρόνια πολλά!) και παίρνετε αυτόματα την ενέργεια που χρειάζεστε για να βγείτε μπροστά. Έχετε αυτοπεποίθηση κι αυτό αντανακλάται προς τα έξω. Η νέα Σελήνη έρχεται να σας δείξει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, ακόμα κι αν αφήνετε πίσω σας παλιές εμπειρίες, ακόμα κι αν οι αναμνήσεις είναι ακόμα νωπές. Από 22-31/1 δύο πράγματα θα κυριαρχούν το ένα θα είναι οι συζητήσεις και οι συμφωνίες για οικονομικά θέματα και το δεύτερο (και σημαντικότερο) θα είναι το πάθος που κυριαρχεί στην ζωή σας. Έντονη ερωτική περίοδος, θα αλλάξει όλα τα παλιά δεδομένα που ξέρατε. Όλα θα είναι στον υπέρτατο βαθμό γι’ αυτό προσοχή στην αυτοκυριαρχία. Αν θέλετε να το ζήσετε με όλο του το μεγαλείο, να ξέρετε ότι θα κυριαρχεί το όλα ή τίποτα.

v