Ταύρος - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 19-25/10/2020

Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε ξαφνικές λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφό σας. Επίσης πρέπει να είστε ήρεμοι (όσο μπορείτε) σε ότι αφορά διαφορές που μπορεί να έχετε με συνεργάτες, συνεταίρους κτλ., αυτό επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί από 28/4-2/5.

Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει πιο ουδέτερη εβδομάδα, εκτός από τους γεννημένους στο τέλος του δεκαήμερου κι αρχές του επόμενου δεκαημέρου από 9-12/5 που θα πρέπει να διαχειριστούν ανταγωνιστικές τάσεις από άτομα με διαφορετική νοοτροπία, είναι δύσκολο να αντιληφθείτε από πηγάζουν οι “εχθρικές” τάσεις που έχουν απέναντί σας. Την ίδια στιγμή είστε πολύ τυχεροί σε ερωτικά και δημιουργικά θέματα, θέλετε να περάσετε όμορφα. Άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικά από εσάς θα σας δώσουν την αίσθηση της πληρότητας. Αν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε την καλή όψη της Αφροδίτης με τον Δία και διασκεδάστε.

Το τρίτο δεκαήμερο θα περάσει μια εβδομάδα πολύ “δυνατή” με πολύ πάθος και έρωτα, δεν θα κάνετε “εκπτώσεις” στην απόλαυση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βάλετε και το μυαλό σας για να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση που δεν θέλετε να σταματήσει μόνο στο πάθος, αλλά θα θέλατε να έχει και συνέχεια. Ταξίδια, σπουδές και φιλοσοφικά, νομικά θέματα θα σας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά.

v