Ταύρος - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Το πρώτο δεκαήμερο έχει ευκαιρίες να πραγματοποιήσει ένα στόχο αλλά μην ξεχνά ότι ο δρόμος δεν θα είναι “σπαρμένος με ροδοπέταλα”. Ο Ουρανός, όλο το μήνα, σας παροτρύνει να δεχθείτε τις αλλαγές. Μέχρι τις 26/1 θα είστε δραστήριοι αλλά και “επιθετικοί” στα θέλω σας. Προσοχή μην χάνετε την υπομονή σας και αποδεχτείτε τους κανόνες. Πολλές συζητήσεις και συμφωνίες για επαγγελματικά θέματα από 8-14/1, φροντίστε να αποδέχεστε και τις απόψεις των άλλων. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας είναι η κοινωνική άνοδος αλλά και η εκπλήρωση των στόχων σας. Μια καλή περίοδος είναι από 8-16/1 για να ξεφύγετε από τις σκοτούρες και να αισθανθείτε πιο ξέγνοιαστοι, μην πείτε όχι σε ένα έρωτα που έρχεται από μακριά. Η Πανσέληνος στις 28/1, φωτίζει θέματα της οικογένειας που έρχονται σε αντίθεση με την καριέρα ή τις φιλοδοξίες σας.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Το δεύτερο δεκαήμερο, στις αρχές του μήνα, δεν δέχεται περιορισμούς. Δεν θα θέλατε τίποτα να σας χαλάσει την διάθεση. Από τις 15-21/1 οι διαπραγματεύσεις και για επαγγελματικά θέματα θα απαιτούν μετακινήσεις και συναντήσεις. Μία καλή περίοδος είναι από 17-24/1 γιατί είστε αισιόδοξοι και πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Μπορεί να έχετε συναισθηματική ανταπόκριση γιατί εκπέμπετε την καλή σας διάθεση. Νομικά θέματα ευνοούνται. Στα τέλη του μήνα είστε πολύ παρορμητικοί και διεκδικητικοί.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Το τρίτο δεκαήμερο μόνο στις αρχές του μήνα μπορεί να έχει την αίσθηση ότι υπάρχουν κρυφοί ανταγωνιστές. Στην συνέχεια όμως η ψυχολογία σας φτιάχνει και έχετε μεγάλη διάθεση για επικοινωνία και μετακινήσεις. Την ίδια στιγμή οικονομικά που αφορούν τρίτους διευθετούνται πιο εύκολα. Το πάθος από 1-8/1 δεν θα λείπει απ’ τη ζωή σας. Από 22-31/1 δύο τινά θα συμβαίνουν : από την μία θα τρέχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις και συμφωνίες σε σχέση με την καριέρα και από την άλλη συναισθηματικά θα αισθάνεστε απελευθερωμένοι κι έτοιμοι γι’ άλλες περιπέτειες.

v