Ταύρος - Μηνιαία Πρόβλεψη Οκτωβρίου 2020

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Η πανσέληνος στις 1/10 προκαλεί εσωστρέφεια, πρέπει πρώτα απ’ όλα να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Συναισθηματικά η Αφροδίτη ευνοεί στο να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σχέδιο μέχρι τις 11/10. Ο Ερμής μέχρι τις 7/10 βοηθά να συζητήσετε με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, ενώ από τις 20-28/10 ανατρέπονται όσα είχατε συμφωνήσει, δύσκολη η επικοινωνία. Στο τέλος του μήνα έχετε την συμπαράσταση και την αγάπη από τον/την σύντροφο, όμως η Πανσέληνος σας βγάζει μια τάση ανεξαρτησίας αλλά και ανατροπής σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Συμπορευτείτε με τις αλλαγές ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/5)
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα ασχοληθείτε με πρακτικά καθημερινά πράγματα ή με την εργασία σας, θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ από την ενέργειά σας γι’ αυτό πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή. Στην συνέχεια ο μήνας θα είναι πολύ θετικός, ακόμα κι ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σας θα βοηθήσει να μιλήσετε με τον/την σύντροφο για παλιότερα θέματα που σας απασχολούν ακόμα, προσοχή βέβαια στην ασυνεννοησία. Η Αφροδίτη από 12-19/10 ευνοεί σε συναισθηματικά και δημιουργικά θέματα, είναι μία καλή περίοδος, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες. Ανασφάλειες και εσωτερική ένταση ή κρυφό ανταγωνισμό με την αναδρομή του Άρη από 17-31/10.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 21/5)
Ο ανάδρομος Άρης σας ταλαιπωρεί κι ίσως σας δημιουργεί εμμονές για την ύπαρξη κρυφών ανταγωνιστών. Όλο αυτό σας προκαλεί εσωτερική ένταση μέχρι τις 17/10. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα πρέπει να αφοσιωθείτε στην εργασία και να διεκπεραιώσετε πρακτικά θέματα. Θα περάσετε όμορφα με τον/την ερωτικό σας σύντροφο κι έχετε καλλιτεχνική δημιουργία από τις 20-27/10. Φροντίστε να μην υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας γύρω στις 19/10, για να χαρείτε την αναγέννηση στην ερωτική σας ζωή. Στο τέλος του μήνα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

v