Λέων - Μηνιαία Πρόβλεψη Ιανουαρίου 2021

1ο δεκαήμερο (από 23/7 έως 2/8)
Το πρώτο δεκαήμερο θα έχει για αρκετό καιρό το Δία και τον Κρόνο απέναντί του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να λαμβάνετε τα “μηνύματα” και τις ευκαιρίες, ώστε να προχωρήσετε την ζωή σας με μια συγκατοίκηση ή μια συνεργασία, σίγουρα οι ευθύνες θα είναι μεγαλύτερες όμως πρέπει να αντισταθμίσετε τα οφέλη. Οι αλλαγές στην καριέρα συνεχίζονται γι’ αυτό πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Ο Άρης στο μεσουράνημα δείχνει ότι θα δώσετε μάχες για την επικράτηση στον επαγγελματικό στίβο ή την κοινωνική σας άνοδο. Προσοχή στις 13/1 γιατί μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε ότι έχει σχέση με τους στόχους, τις συνεργασίες σας ή μία συγκατοίκηση. Από 8-16/1 η επικοινωνία και οι συμφωνίες θα είναι στο επίκεντρο, πολλά πρέπει να συζητήσετε και τον/την σύντροφό σας. Την ίδια στιγμή οι σχέσεις με τους συναδέρφους εξομαλύνονται και το κλίμα στην καθημερινότητα γίνεται πιο ανάλαφρο. Από τις 19-31/1 η προσωπική σας ζωή είναι στο επίκεντρο, αυτό τονίζεται και με την Πανσέληνο στις 28/1, οι σημαντικές σχέσεις σας περνούν από μικροσκόπιο.

2ο δεκαήμερο (από 3 έως 12/8)
Το δεύτερο δεκαήμερο δίνει πολύ από την ενέργεια του σε καθημερινές ασχολίες ή στις εργασιακές του σχέσεις, τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα. Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις για να ξεδιαλύνετε καταστάσεις για σημαντικές σχέσεις (π.χ συντροφικές, συνεργασίες και νομικές υποθέσεις) είναι αυτό που θα σας απασχολεί από 15-21/1. Η ηρεμία έρχεται πάλι στην καθημερινότητα και οι σχέσεις στο χώρο εργασίας εξομαλύνονται από 17-24/1. Στο τέλος του μήνα γίνεστε πολύ ανταγωνιστικοί, όμως μην υποτιμάτε τους “αντιπάλους” σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

3ο δεκαήμερο (από 13 έως 23/8)
Το τρίτο δεκαήμερο, στην αρχή του μήνα, δηλώνει με αυτοπεποίθηση τους στόχους του. Από 1-8/1 υπάρχει πολύ κινητικότητα, διεκπεραιώνετε γραφειοκρατικά θέματα, επισκέπτεστε γιατρούς, κάνετε εξετάσεις. Συζητάτε για εργασιακά και πρακτικά καθημερινά τρέχοντα θέματα. Την ίδια στιγμή η ερωτική σας ζωή ανθίζει, αρμονικές σχέσεις με τα παιδιά και δημιουργικές ασχολίες σας δίνουν χαρά. Στα μέσα του μήνα αναλύετε κάθε πτυχή της καθημερινότητας, ασχολείστε με θέματα υγείας και την εργασία σας, που όπως φαίνεται σας παίρνει όλη την ενέργεια. Η νέα Σελήνη στις 13/1 σας προτρέπει να κάνετε μια νέα αρχή σε ότι αφορά τη σωματική σας υγεία, τη διατροφή και την άσκηση που πρέπει να μπουν στην ζωή σας, για να είσαστε σε φόρμα και η καθημερινή σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο. Προσοχή στις 14/1, μπορεί ότι είναι σαθρό να καταρρεύσει. Από τις 22-31/1 είναι ευκαιρία να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν με τον/την σύντροφο ή να διευθετήσετε θέματα με τους συνεργάτες -συνεταίρους. Όλα αυτά θα έχουν σας αποτέλεσμα, στα τέλη του μήνα, να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωή σας. Οι εργασιακές σχέσεις εξομαλύνονται και η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v